Mit szóltok ehhez a könyvötlethez? Tudtok tanácsot adni?
SZóval egy horrort írnék, nem éppen rövidet, egy sötét, elhagyatott, hatalmas kórházban játszódna. Az emberünk bent eszmélne magához mert, ezelőtt még normális kórház volt de valami a pincében történt, és felrobban stb stb (még kigondolom hogy legyen)
És nem tudná hol van vagy nem tudom mi legyen...ki kell találnia esetleg? vagy felderíteni mi történt....eközbe az összeroncsolódott mármár fekete és süötét kórházban különféle lények vannak amik a robbanás hatására keletkeztek pl zombik (ez mindenképpen lesz:P )
stb stb és így kezdeném el az egészet.
Mit szóltok hozzá? Mi az a dolog ami nagyon ijesztővé tenné és egyben izgalmassá?
Tudnátok tanácsot adni?:)
Előre is köszönöm.
Szerintem alapötletnek jó, de még csiszolj rajta.
Ajánlom ezt az oldalt, rengeteg mindent leír a regény/forgatókönyv írásról: [link]
Ja és vigyázz, na nagyon tedd fel a sztorit az internetre mert hajlamosak lenyúlni
Nemis a netre. majd ha kész akkor még talán alakítok rajt és nekem az a vágyam h kiadassam, már ha elfogadják.:D
És szted mit kéne még rajta csiszolni? Hogy tudom elérni hogy egyszerre izgalmas is meg félelmetes is legyen?
Szerintem az alap ötlet nem rossz.
Csak találj ki saját 'lényeket'. Mert a zombik már annyira tömegcikk, hogy szerencse, hogy nem az folyik a csapból :)
Ha már ilyen eredeti a könyv ötlete, akkor már legyen valami sajátos lény is ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!