Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után azonnal csajozik, miért?
5 év után szakítani akart, hitegetett napokig másnak már azt mondta, hogy szakítani fogunk. Interneten közölte velem a dolgot, hogy egyedül akar lenni és jó ez így neki és, hogy másnap átjön a dolgaiért. Még át se jött a dolgokért, de már egy lányt megkeresett, hogy rég tetszik neki és nem akar-e vele összejönni. A lány kikosarazta.
Pár napja még azt mondta szeret és sírt velem együtt és itt aludt stb.
Egyszerűen nem értem a dolgot, hogy még ki se hűlt a kapcsolat át se jött kimondani, hogy ennyi meg a cuccaiért, de már más lány után fut.
A konkrét szakítást megelőzte a gondolat, hogy szakítani akar veled, az pedig nem egy pillanat műve. "Azt mondta szeret" - ezzel annyi, de annyi pasi jut be még egyszer-kétszer a jól megszokott lyukba, hogy az már elképesztő. Aztán jön majd egy csaj, aki nem fogja kikosarazni, téged úgy fog eldobni mint egy darab rongyot, de mielőtt felfognád a dolgot, még odalöki: "én már ezerszer megmondtam, hogy mindennek vége!" Nem érted a dolgot?: menni is akar, de kapni is, amíg nem lesz másik csaj, addig te is megteszed.
Első válaszadó: 3 év után sms-ben szakítani, másfél év múlva meg újrapróbálkozni? Vastag bőr és nagy adag önbizalom kellett hozzá a pasi részéről. Jó olvasni, hogy jól jöttél ki ebből a helyzetből!
Hát visszakapni nem akarom már. Nagyon fáj, hogy ezt csinálja velem és szeretem, de nem és kész.
Nem jutott be abba a bizonyos bugyiba se itt se ott. Még másnap is mondogatta, hogy szeret így meg úgy amikor tudta, hogy esély nincs arra, hogy lefekszek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!