Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 5 év után hirtelen szakít...

5 év után hirtelen szakít velem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt a barátommal és az anyukájával sosem jöttünk ki igazán. Azt hiszem legnagyobb részben miatta van a dolog és nagyon rosszul érzem magam. Mindent megtettem, hogy jobb legyen a viszonyunk, de a barátomnak már túl sok volt, hogy otthon napi szinten piszkálják.

Annak ellenére, hogy meg van a véleményem erről, hogy valószínűleg emiatt szakít velem, még szeretem. Azt érzem, hogy belehalok ha nem beszélhetek vele és ha nem hívhatom fel. Napi szinten többször beszéltünk mindig és már minden nap együtt is aludtunk és az időnk nagy részét együtt töltöttük. Mint a villámcsapás úgy jött ez a dolog, négy napja hitegetett tegnap pedig én kérdeztem rá és azt mondta eljön a dolgaiért.

Fogalmam sincs mit tegyek és, hogy azt érzem a hangján, hogy őt nem bántja. Állítása szerint szeret még, de nem oké ez így.

Mitől érezhetném jobban magam? Barátaimmal, családommal már megbeszéltem, de mégsem jobb.

2012. jún. 19. 09:18
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem tudok enni, aludni vagy csak másra gondolni.
2012. jún. 19. 09:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Olyan férfi aki a mami miatt hagy el .. jobb is, hogy ez kiderült most és nem pl házasság után kell szembesülnöd, hogy egy büdös konfliktusban sem áll melléd.

Szakítottál, fáj nyilván. Rajtad kívül milliók küzdenek vagy küzdöttek ezzel az érzéssel. Szólj a barátnőidnek. Ma este lesz a tv2-n a bridget jones, vegyél fagyit, egy üveg bort és sajnáltasd magad kicsit. Az jó a szerelmi bánatra.

Aztán holnap kelj fel, menj munkába/suliba..és újra elkezd forogni a világ...

A srácot meg ne bánd, tudom ez 5 év után nem hangzik túl jól, de hidd el, ha ilyen döntést hozott most, méghozzá a jövőben bármikor . Aki képes feláldozni a kapcsolatát az anyja óhajára (amennyiben tényleg ez történt) azzal nem szabad együtt lenni.

2012. jún. 19. 09:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen valószínűleg igazad van kedves kommentelő. Csak az bánt, hogy az 5 év alatt úgy éreztem, hogy van annyira erős ez a dolog, hogy nem megyünk szét emiatt és, hogy kiáll mellettem. De ezek szerint nem.
2012. jún. 19. 09:27
 4/7 anonim ***** válasza:
ha a problémák 5 év alatt sem oldódtak meg,később sem fognak. fogadd el,h ez van. hidd el,neked is jobb lesz egy olyan kapcsolat majd ahol szeretnek és elfogadnak. ha az anyja piszkált téged azt már az elején le kellett volna rendeznie a fiúnak. nem tette,s inkább most szakít-már ha ezért szakít- szóval az exed egy jellem gyenge valaki aki sosem állna ki melletted. örülj h megszabadulsz tőle. most még rossz,de pár hónap és magad is belátod ezt.
2012. jún. 19. 09:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Volt egy pasim, mi 7 év után mentünk szét a mama miatt. Igaz azért, mert én addig tűrtem hogy mindig neki van igaza amikor engem szo.at.

Gondolj bele, neked is volt konfliktusod az anyukájával. Hányszor mondta azt, hogy "Drágám neked van igazad" ÉS hányszor állt melléd, amikor az anyja téged sz.patot? Nyilván megszülte, az anyja ezért tiszteli. DE a tiszteletet teljesen megadva is mondhatja, hogy anya, most a barátnőmnek van igaza, vagy ne beszélj vele ilyen stílusban.. stb,

Gondolom ez nálatok sem fordult elő sokszor. Mindig te voltál a hibás, a tiszteletlen az anyjával való viszonyában. Kell ez neked? Egy életen át menne, hogy elviseld az örök hibás szerepét?

2012. jún. 19. 09:31
 6/7 A kérdező kommentje:

Ez teljesen így van. Csak ugye szerelmesen az ember ezt nem látja át ennyire. Nagyon nehéz, hogy nem tudok vele beszélni, mert azt éreztem ő a támaszom ( a családom nem mindig volt mellettem).

Kedves volt 7 éves kapcsolatos, te, hogy tetted túl magad ezen? Lehet egyáltalán?

2012. jún. 19. 09:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Persze hogy túl tudod magad tenni. Most úgy érzed, hogy életed szerelme stb, de hidd el, kívülállóként a te pasid hát... na finoman fogalmazva nem egy főnyeremény. Igaz csak annyit tudunk amennyit leírtál, de ha csak ez az egyetlenegy hibája van (amit kétlek) szívességet tett neked a szakítással még ha most nem is úgy érzed.

Gondolj bele a közös gyereket a párod nevelné az anyjával, neked ott hallgass lenne a neved. Hidd el nekem.

Hogy tettem túl magam a 7 éven. Fagyi, barátnők munka és hopp , pár hónap már nem fájt annyira. Most más férfi felesége vagyok.

Azt hiszed nem lehet túltenni magad rajta. És ez normális, de bízz bennem túl lehet. ÉS ne hívogasd és egyébmódon se alázkodj meg előtte. Nem méltó hozzád.

2012. jún. 19. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!