Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi volt a legrosszabb kifogás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legrosszabb kifogás, amivel szakítottak veled?

Figyelt kérdés
Nekem a több mint 2 éves párkapcsolatom tegnap azzal ért véget, hogy túl normális vagyok (??) és valaki kevésbé komollyal tudja elképzelni az életét.

tegnap 23:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%

"Élni, bulizni akarok, nem kell egy jó ideig senki". (3 év kapcsolat után) Egy hónapra rá mással volt. Két hónappal később jött vissza sírva. Elküldtem élni és bulizni...

27F

tegnap 23:49
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
A tul normalis teljesen atlagos szakitasi ok. Ez azt jelenti h agyonunta magat melletted.
ma 01:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, nem volt hosszú kapcsolat, de...."megbeszélték az anyukájával hogy mi nem vagyunk egymásnak valók és az ANYUKÁJA arra a döntésre jutott hogy szakítsunk. Brrr....
ma 03:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt egy olyan mint #3nak

Megbeszélték anyukájával, apukájával, legjobb barátjával és közös döntés alapján szakít...

Egyébként én vagyok a lány a történetben:)

ma 05:35
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Közel 1 év után: nem való neki kapcsolat, mert nem alkalmas rá, bem bennem van a hiba (3 nap múlva már mással volt, akit facebookon is felvállalt, mert engem nem).
ma 05:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

1 év járás után azt mondta legyunk csak szexkapcsolatban.(de amugy tarskerezett is meg ilyenek. Csak addig nem érdekeltem amig mellette voltam es szerelmes es hű. Se ölelés se beszelgetes semmi ilyet nem adott már csenddel vert stb)

Otthagytam lett másik barátom. Erre megnyilt a szája a némaság után, elkezdte jatszani a hattyuk halálát hogy menjek vissza, ölelgetni akart es gázlángolt hogy ő olyat nem mondott hogy csak szexkapcs legyen. Anyáméknak is játszotta a rendes joembert hogy en vagyok a r.banc meg aki otthagyja csalja. Szánalmas volt az egész.(anyám is ellenem fordult amugy) es mivel állandoan tapadt rám, a barátom szépen lerázta megfenyegette, be is sz.rt tőle rendesen. És végre békén hagyott.

Anyámban nagyobbat csalodtam hogy beveszi azt amikor kidobott pasik elhordanak engem minden kvának es bántalmazók mellé áll a saját lánya helyett.

En alog birtam lerázni anya meg beengedte a házba is. A rendor is mondta akinek ilyen családja van ott nehéz intézkedni.

ma 06:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

3. És 5. nekem is volt ilyen!

Előtte még megkérte a kezem aztán meg szakit mert anyukájával ezt beszélték meg.

Durva

ma 06:10
 8/12 anonim ***** válasza:
60%

Exem mellettem ismerkedett folyamatosan. E miatt nem bíztam meg benne soha sem igazán.

Több év után nem akartam vele e miatt össze költözni.

Ekkor szerelmet vallott neki az éppen aktuális gyerek.

Este fel hív hogy össze költözünk most azonnal vagy sem. Mondom nem.

Másnap be nyögi, hogy akkor ő ki dob és az új sráccal lesz.

Következő nap már dugatja is vele magát gumi nélkül.

Ezek után még próbált talomban tartani. 1 év kellett hozzá hogy le tudjam rázni.

ma 06:24
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
gumi nélkül? Ez lényeges info?
ma 07:00
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
“Az eszemmel szeretlek, de a szívemmel nem”.
ma 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!