Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miként viselkedtél amikor veled szakítottak? Melyik volt a legrosszabb szakításod?
igazából csak baráti kapcsolat volt..
Na de igazából elkezdtem utána inni, és füvezni és valahogy másfél hónap alatt átment.
Hosszú vagy rövid távon?
Kiüvöltöttem a torkom, aztán zokogtam az utcán, alkoholista lettem és felvágtam az ereim. Fél év után tudtam elkezdeni talpra állni.
Közbe csak a hangom csuklott el.Mikor hazaértem földhöz vágtam a tőle kapott ajándékokat,majd bedobtam a kandallóba és elégettem közben pedig slipknot - people shit számot hallgattam és fél percig zokogtam a bátyám vállán.Ez az egy volt eddig.
16/f
Én a lehető legrosszabbul viselkedtem az elsőnél.
Csinosan felöltöztem, úgy vártam, erre megjött és elmondta hogy szakít velem. Először néztem magam elé mert nem akartam elhinni amit hallok aztán kitört belőlem a sírás, könyörgés és még bele is csimpaszkodtam hogy ne menjen el :(
Utána nem ettem több hétig semmit csak ittam.
Már bánom hogy így viselkedtem, ma már nem vált ki semmi érzelmet belőlem ha meglátom az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!