Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már nárcisztikus párod? Ha igen, miben merült ez ki?
Sziasztok. Le vagyok döbbenve. Összejöttem valakivel, aki eleinte mintha maga lett volna a tökély. Gyanús is volt. Csalódtam már, nehezen szavazok bizalmat, de kételyekkel indítani sem lehet egy ismerkedést. Kedves, intelligens, tanult, érdeklődő férfi, aki hat hónap leforgása alatt pokollá változtatta az életem.
Egészséges önbizalomnak tudtam be a részéről, hogy elégedett magával. Legalábbis azt hittem, ennyiről van szó. Apránként derült fény rá, hogy ő a legjobbnak hiszi magát a munkában, de így volt ez az iskolában is. Úgy gondolja, a testvérei közül ő a legszerethetőbb, legsikeresebb. Szerinte a barátja nem viszi semmire az életben(mondta ezt úgy, hogy egy cégnél dolgoznak).
Kezdetben apró dolgok történtek, amiknek, mint utólag belátom, nem tulajdonítottam elég jelentőséget. Hogy példát is mondjak, néha degradált nőket. Csak ilyen kis finoman. (Haha) Visszavonhatatlan véleménye volt arról, hogy mi a szerepe a nőnek és a férfinek. Ez később odáig fajult, hogy a házi rabszolgájának hitt. Egy másik példa, ha valamin összekaptunk, csenddel büntetett. Állandóan. Végül mindezt úgy kiforgatta, hogy komolyan mondom, én jöttem ki hibásnak, ő meg az elnéző párnak. Bele akart szólni az öltözködésembe. Egy visszafogott dekoltázsból ügyet csinált. Ha valahova mentem, elvárta volna, hogy képet küldjek arról, hogyan is lépek az utcára.
Egy alkalommal elmentem a barátnőimmel vacsorázni. Jo szórakozást kívánt, aztán amikor hazaértem egy hatalmas üzenet várt. Kiborult és alig bírtam megnyugtatni, hogy valóban ott voltam, nem hazudtam. Pontos leírása (elképzelése) volt arról, hogyan csaltam meg.
Beleuntam. Az volt az álláspontom, hogy inkább leszek egyedül, mint egy ilyen párkapcsolatban. Itt már kezdett beférkőzni a fejembe a gondolat, hogy talán nárcisztikus. Elhagytam, elmondtam, hogy nem megy ez nekem, úgy érzem más jellegű párra vagyunk mindketten. Mindennek elhordott, majd kinyomta a telefont.
2 nappal később a legjobb barátnőmnél próbálkozott be, amit számon kértem rajta. A válasza, hogy ő már egyedülálló, annál próbálkozik, akinél akar és beleszólásom nincs. Miután a barátnőm kikosarazta, bepróbálkozott egy másiknál. Ezt én túlzom el, vagy alap kellene legyen, hogy a legjobb barátnőm tabu?
Ezt követően a munkahelyemen, a kolléganőim előtt próbált meg besározni.
Megpróbáltam ma beszélni vele. Szerintem ő azt hitte én ott békülni próbálok. Hosszan taglalta, hogy tudja, néha hibázott, hisz ő is ember, de, ha a szakítás után bántott is, az azért volt mert jó volt neki látni, hogy szeretem annyira, hogy még mindig tud fájdalmat okozni.
Nem jutok szóhoz.
24/ N vagyok, a volt párom 26/F.

Párom nem de akivel ismerkedtem igen
Bár Engem az elejétől fogva taszított fizikailag, úgyhogy tudtam hogy soha nem lesz ebből semmi, Valószínűleg azért sem érdekeltek a jelek + akkor még annyira nem tudtam hogy mi is ez.
Amíg meg akart szerezni, akkor nyilván kedves meg magasztaló volt és folyamatosan dícsért, de közben már akkor elkezte a beszólogatást mellette…
Önmagát olyan módon magasztalta mint egy retardált tipikusan úgy ahogy a komplexusos emberek csinálják, mert nyilván aki magabiztos az nem mond magáról ilyeneket.
Aztán szépen lassan összeraktam hogy ő valójában rendkívül komplexusos és néha ezt ki is mutatta. Amikor végérvényesen visszautasítottam akkor úgy bőgött mint egy kisfiú.
De így is még nyomokat hagyott bennem. Mármint traumákat

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!