Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megvisel a szakítás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvisel a szakítás?

Figyelt kérdés

Mit csináljak?

3 napja szakított velem a barátnőm, két éves kapcsolat, nagyon szerettem, váratlanul ért engem, azóta rideg lett, vissza sem ír már, és úgy érzem azóta hogy álmodok és ez nem is történt meg

3 napja nem is nagyon sokat tudtam aludni

Miatta költöztem fel Budapestre, itt nekem senkim sincs, még egy fedél alatt vagyunk de nem beszélgetünk.. kb levegőnek néz

Költözzek haza a családi házba vissza?20/F

Sajnos találtam egy jó munkahelyet ami jó és jól fizet, de kb itt is a wcre járok el sunyiban könnyezni

jan. 28. 13:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, ugyan, ne hibáztasd csak magadat....nem lenézésből mondom, kérlek ne érts fére, de ennyi idősen nehéz érett férfiként dönteni bizonyos dolgokban. Ha pedig fájdalmat okoztál másnak, akkor abból tanulhatsz még, hogy többet ne kövesd el.

Ja és az ilyen "férfi lettél volna" szövegeket szeretnek dobálni a szintén még nem "nő" lányok, szoval ha innen ered a címke, akkor tojd le:-)

31N

jan. 28. 18:50
 12/12 A kérdező kommentje:
Szakított velem, de tegnap felhívott hogy nagyon sajnálja ha ilyen módon és ha csúnyán beszélt velem, meg megköszönte hogy ilyen jó voltam hozzá és gondoskodtam róla és hogy rengeteg szép emlékünk lett meg sok szép helyre eljutottunk együtt, aztán meg körülbelül burkoltan azt is mondta hogy nem is 100%-os a döntésében, szóval most nem tudom hogy mi lesz.. de az biztos hogy nem fűzök ehhez nagy reményeket, és nem írok neki, hanem elkezdek magammal foglalkozni, ha pedig keresni szeretne és újra kezdeni, akkor én is szeretném
jan. 29. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!