Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy igen bonyolult üggyel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy igen bonyolult üggyel fordulnék hozzátok. Tudnátok segíteni ?

Figyelt kérdés

Nemrégiben pár hónappal ezelőtt a párom szakított velem, úgy hogy terhes tőlem.

Mikor kiderült hogy terhes azelőtt rá egy héttel költöztem oda náluk (azelőtt 10-hónapig folyamatosan jártam hozzá hétvégente meg amikor tudtam), és szüleivel, testvéreivel laktam.

De nemigazán ment nekem az ottani élet, túlzottan zsúfolt volt.

Aztán ugye kiderült hogy terhes megvolt az öröm én viszont haza akartam menni a saját házamba lakni és ott gyűjteni a pénzt. Sajnos a szülei eléggé rosszul bántak a pénzzel eképpen döntöttem így.

Nos ezt kijelentettem és konkrétan elzavartak onnan a szülei engem, barátnőm mitsemtörődve ezzel.

Ő szakított velem pedig mondtam neki hogy hétvégente áttmentem volna ugyanúgy hozzá ahogy eddig.

A gyereket megtartotta.. én pedig mondtam hogy látogatni szeretném a gyerekemet és azzal jött hogy csak a holttestén átt láthatom, ugyanígy beszéltek a szülei..

Én pedig azóta hatalmas késztetést érzek magamban hogy neveljem, óvjam és védjem a saját gyerekemet.

Azóta próbálják eltusolni előlem hogy nem is terhes, elvetette a gyereket, meg hogy mástól van a gyerek, tehát nagyrészt próbálják letagadni előlem a gyerek létezését, még csak egy ultrahangos felvételt sem kaptam, hanem mindig a közös ismerősök küldenek nekem UH-s kepet ha kirak egy sztorit fészre vagy instára.

Mit lehet ezzel így tenni ? Felejteni nem tudom a lányt így hogy terhes.. Nem is akarom nagyon zaklatni nehogy ártsak a növekvő kisbabának..

Próbáltam beszélni velük de nagyon maguknak akarják a kisbabát, pedig annak a gyermeknek én leszek az apja.

tegnapelőtt 23:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Menj be a helyi családvédő szolgálathoz. Ők jogi tanácsot tudnak adni, és segítséget, hogy mint mediátor összehozzanak téged és a volt barátnődet, hogy rendezzétek a gyereketek sorsát.

De valami itt nem stimmel. Nagyon primitívek, a leírásodból ítélve.

Otthon él, abszolút befolyás alatt.

Nehéz lesz bizonyítani, hogy tőled van-e.

Gyűjtsd őssze a bizonyítékokat, amikortól összetartoztatok, tanúkat, képeket, levél/sms váltásokat. Azok alapján az ügyvéded kérheti majd a genetikai vizsgálatot, hogy a tied-e, vagy sem.

Mindenesetre elég cé.da lehet, ha azzal érvel, hogy másé a gyerek.

tegnapelőtt 23:57
 2/14 A kérdező kommentje:

Sajnos igen, eléggé befolyásolja őt az anyukája. Az én szavam semmit sem ért.

Pedig csak a jót akartam a kicsinek meg a barátnőmnek is.

Tehát az megörökölt házamba hazamenni ott gyűjtögetni a pénzt, mivel elég sok lóvét elvártak volna tőlem a szülei havonta, és így a pénzgyűjtés semmissé vált volna.

Köszönöm egyébként a választ. Remélem a lelkem megnyugszik egyszer.

tegnap 00:21
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

Nem a lelked nyugalmáról van itt szó, hanem arról, hogy 1. bizonyítanod kell, hogy te vagy az apa 2. ha bizonyítottad, akkor mindegy kinek a testén keresztül, de engedniük kell a láthatást.

Ebbe az irányba indulj el. Az apa is kérheti az apaság megállapítását és utána a láthatást is jogi úton kell kiharcolni, ha már egy ilyen fejlett társaságba botlottál. Szóval két problémát kell megoldanod, de nem a lelkeden keresztül, hanem a jog segítségével. A családsegítő jó irány, ha normálisak, akkor kövesd azokat a dolgokat, amit ők mondanak.

tegnap 00:26
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
DNS teszt és a bizonyíték meg is van. Csak az nincsen ingyen, kb 200-300 ezer forintos költség. Gyerektartást kell fizetned és kéthetes lathatas amit a bíróság megítél.
tegnap 06:20
 5/14 anonim ***** válasza:
Sajnos eléggé befuccsoltál ezzel a csajjal. :(
tegnap 06:56
 6/14 anonim ***** válasza:
A gyerektartás tuti, de a láthatás egyáltalán nem biztos, hogy két hét. Nem értem ezt a hozzászólást. A láthatás nem csak az apára vonatkozik, hanem a nagyszülőkre és a gyakoriságát a bíróság határozza meg, ráadásul, ha problémás a család, akkor kérheted az osztott felügyeletet, sőt a kizárólagos felügyeletet is.
tegnap 06:59
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

6!

Bíróság nem határoz a nagyszülők lathatosagarol, figyelmen kívül hagyja. Most volt a gyerekek helyezési ügyem, úgyhogy ezt be buktad. Csak 2 hetes intervallzmot mondott a bírónő, jogszabály!!!!!!!!!!!??

tegnap 07:02
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy ez a bebukás helye. El kell mondani mi a helyzet. A nagyszülők láthatása is jár. A láthatás gyakoriságát pedig a bíróság dönti el. Az, hogy neked a bíróságon mi volt az ügyed, azt nem tudjuk, de az a te ügyed, nem a kérdező ügye, ezért mondhat mást a bíró neked, mint a kérdezőnek.
tegnap 07:05
 9/14 anonim ***** válasza:
Hat, mindenkepp kell nyilatkoznia arrol, hogy ki az apa elobb, utobb. Ketlem, hogy barmelyik epeszu ferfi bevallalja ezt ugy, hogy tudja, nem az ove. Ha meg ilyen harciasak, sajnos nem lesz egyszeru a lathatas sem a jovoben. En azt javaslom neked, hogy keress egy jo csaladjogi ugyvedet, aki a kesobbiekben is tud kepviselni teged.
tegnap 08:04
 10/14 anonim ***** válasza:

Más embereket meg feljelentenek, hogy fizessen. Neked nem kell.

Tégy egy pipát az ügy végére és keress egy másik lányt.

tegnap 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!