Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitottunk a barátommal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitottunk a barátommal?

Figyelt kérdés
Szakítottunk 1 honapja de már a végén amugyis sokat veszekedtünk.Meg mindig szeretjük egymást csak nem működött.Ugy érzem az exem ugy probál el lökni magától vagy elfelejteni hogy csinyakat ír rólam nekem de közben meg tudom hogy csak idegességéből teszi ezt.Mert például tegnap írtam neki hogy ha hazaér írjon kérdezte hogy miert én meg azt mondtam neki hogy nem szeretnem elmondani de jó dolog. Mivel mielott meg szakitottunk volna rendeltem neki egy ruha darabot.Es nem szerettem volna otthon tartogatni visszakuldeni nem lehetett és amugyis szívből rendeltem neki és odaszerettem volna adni neki de mivel ugy gondoltam ha elmondom neki hogy ajandekot adok neki akkor nem fog kijonni. Kijott beszelgettunk ittunk egy uditot es elkezdtem mondani hogy ezt nem azert adom hogy kibéküljünk vagy bármi csak mert neki rendeltem es nem szeretném megtartani plussz szivbol adom.Ezután teljesen kiborult hogy én hazug vagyok mert aztmondtam h valami jot szeretnek mondani neki és hogy egész nap furdalta a kiváncsiság mostmeg odaadok neki egy tárgyat. És ha elmondtam volna hogy adni akarok valamit nem jott volna ki es hogy koszoni szepen de vigyem haza azonnal. Hazavittem es ott hagyta a kocsiba az ajandekot es azt mondta nem viszi el mert el akar felejteni es hogy hagyjam beken. Visszahivtam es mondtam neki vigye el az sem erdekel ha kidobja csak vigye el. Elvitte es letiltottam hivásbol nincs hivo azonositorol hivogatott es uzeneteket irt messengeren hogy en egy hazug vagyok es stb stb.Es azt irta a vegen hogy ezt hoztam ki belole hogy ilyeneket irt nekem.Annyit szeretnék ebből megtudni hogy szerintetek azert lett ideges mert haragszik magara hogy ezek után is kijön hozzam vagy hogy nem bir elfelejteni? (Másoknak szépen beszél rolam és megvédd ha baj van mindig engem hîv fel viszont nekem uzenetbe meg csak a rosszakat irja le)

2023. okt. 13. 08:44
 1/4 A kérdező kommentje:
Én 20 vagyok ő pedig 21
2023. okt. 13. 08:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten idegbetegek és elmebetegek vagytok. Láthatóan kicsináljátok egymást. Amit leírtál az egy földi pokol. Teljes szeparációt és pszichológust ajánlanék, talán egyszer alkalmas leszel emberi emberi kapcsolatra.
2023. okt. 13. 10:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen szakítottatok.

Innentöl kezdve minek akarsz neki ajandekokat adni?

Felejtsd el föleg ha te szakitottal vele. Nem kell ilyen ajandekokkal meg idegesiteni.

2023. okt. 13. 11:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszer szakítottatok, mert nem jöttök ki jól, és ezt nyilvánvalóan egyikőtök sem tudja szépen kezelni, akkor minek kell állandóan kommunikálni meg keresni egymással a kapcsolatot? Látható, hogy ez nem működik. Ha erőltetitek a kapcsolattartást, az ilyen lesz továbbra is.
2023. okt. 13. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!