Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta szakítottunk a barátommal teljesen megváltoztam. Mit csináljak?
Teljesen őszinte leszek. Sajnállak téged. Elhiszem, hogy nagyon rossz neked. Ha akarsz lelkizni írhatsz privátban.
Azonban a srác azt teszi amit kell. Hülye lenne, ha megbocsáltana. Ha ennyire jó volt vele, akkor nem kellett volna csalni. Ezzel már nem tudsz mit kezdeni.
Egyetértek az előttem szólókkal.
Magadnak köszönheted.
Legközelebb előre gondolkodj.. és ne a hormonjaid iranyitsanak...
Egyszer én is átéltem hasonlót. Miután szakított velem 2-3 hónapra rá jöttem rá mekkora hibát követtem el. Előtte nem érdekelt senki, és azóta se. Ő volt az egyetlen eddig akivel normális kapcsolatom lehetett volna érzelmileg és bizalom szempontjából. Teljesen megértem hogy szakított velem, és nagyon megbántam hogy megbántottam. Egy kincs volt, csak akkor még nem érdekelt.
De amúgy én sem bocsájtanék meg neked a helyében. Bármikor rád néznék utána az jutna eszembe hogy nyöghettél mikor a haverommal b*sztál, meg mikor kicsúszott még te raktad vissza. Tanulópénz, mindkettőnknek.
Nem foglak savazni a megcsalás miatt, nyilván a te hibád hogy nem gondolkodtál előre de közben sajnállak is mert tudom milyen érzés.
Aki meg azt mondja soha nem csalna meg senkit, az hazudik. Max pár simp lehet így ezzel. 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!