Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem, most viszont megváltozott, érdekel minden vélemény, szerinted?
Szerintem csak egy újabb másodgenerációs kislány, aki qrvára nem tudja mit akar, kinyílt a bukszája... élvezi hogy szállnak rá a legyek. Te sajnos a rossz végén állsz a bránernek.
Javaslatom annyi, keresd fel a csajt, és mondd meg neki, hogy most mi a bré van, szórakozik vagy komolyan visszajönne. Csak határozottan.
Ha azt mondja hogy nem, vagy nem tudja, hebeg habog - akkor köszönés nélkül otthagyod és megmondod neki többé nem beszéltek. Kitörlöd minden elérhetőségét.
Ha keresni fog valaha, akkor tényleg visszajönne...Ha pedig nem akkor meg úgy is mindegy, csak magadat gyilkolod vele...
Szórakozik. Felejtsd el, ne agyalogj rajta. Nem kellettél, odébb rakott, feltehetően a másik srác miatt, nem jött össze, vagy nem kap anyit mint amire számított, szóval rájött, hogy jó madár voltál mégis.
Említésre sem méltó.
Ha meg nagyon dobog a szíve, menjen el EKG-ra.
Imponál neki, hogy nyomulsz rá és szerelmes vagy belé. Csak ezért csinálja, jól esik neki. Ilyenkor valószínűleg gyönyörűnek és egyedinek érzi magát. Azért ad jeleket magáról, hogy tegyél lépéseket felé. Természetesen, ha megkérded hogy őszinte-e? Akkor igennel fog válaszolni. Nem azért dobott ki és jött össze két hét után az első sráccal aki a nyomába került, mert annyira szeret. Ha meg újra járna veled, akkor mi a garancia arra, hogy nem dob ki újra ezek után?
Ha nem akarod megszívatni magadat, akkor koptasd le magadról egy életre és keress egy normális lányt. Rövid az élet ahhoz, hogy egy önimádó egoista lány után loholj és az Ő hülyeségeit kövesd (10 éve gimi elején velem is történt hasonló, ezért mondom tapasztalatból.)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, én nem is akarok foglalkozni ezzel a dologgal.
De számomra nem világos hogy miért mosolyog és miért őrzi a képemet, főleg ha van másik barátja.
Valahogy nem tudom elképzelni azt sem hogy még érez valamit, talán szórakozik de nem értem, ez most ilyen sajnos.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!