Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi történhetett vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történhetett vele?

Figyelt kérdés

Szoval volt egy srac, kevesebb mint fel evig voltunk egyutt (huszonevesek vagyunk) befejeztem vele, mert terrorizalta a testalkalom, folyamatosan szurkalt a kezdetektol beteges modon hogy le kene fogyjak, menjek vele edzeni, minden mellett homofob, rosszindulatu, tudnam sorolni mennyire felreismertem es mennyi tulnyomoreszt negativ dolga volt. Jol tudott manipulalni meg megjatszani hogy latja a hibait de egy ido utan mindent folytatott elorol. Meg epp idoben leptem ki mellole. Tenyleg nem tudom leirni mennyire toxikus volt, folyamatosan ideall kepre akart engem lenyomni, latens modon gonoszkodott, csufolodott mindenkire… az exe szinten kb annyi ido alatt hagyta ott mint en (par honap)

Anno minden reszlet ismertetese nelkul javasoltam neki hogy menjen el szakemberhez, mert nem normalis ahogy viselkedett, konkretan minden parjat el fogja taposni ha igy folytatja.

Lezartam vele, de nem valtunk el szepen hiszen az onerzete nehezen akarta elfogadni hogy a lelkiismeretfurdalasa csokkenteseert nem fogok vele utoljara talalkozni hogy belemrugjon.

Most kb majdnem egy ev utan a baratnoim megtalaltak tinderen es a biojaba ez volt irva (majdnem szo szerint)

“Narcisztikus vagyok szoval ehhez merten keresek olyan not aki alarendelt, azt teszi amit en mondok es nem szol vissza. Cserebe semmit se tudok nyujtani, maximum az agy vegeben alhatsz”

Ezt poennak szanta, mert utana leirta hogy mi lenne az idealis neki, de ugye feltetelezem hogy ha valaki ilyen felmer vallalni (meg poen szintjen is) azzal vagy hasonloan ellett utasitva ahogy en tettem, vagy valaki rendesen kicsinalta.

Mondtam neki legkozelebb jol gondolja meg, kinek mit mond mert sulya van a szavainak, ezek szerint volt egy tökös csaj aki kioktatta? Vagy miert poenkodik az amugy 100%ban igaz szemelyisegerol? Marmint miert gondolja hogy barkinek tetszhet ezzel a leirassal?

Tudja magarol hogy tenyleg ilyen csak elpoenkodni akarja?

tegnapelőtt 22:41
 1/3 anonim ***** válasza:
82%
"befejeztem vele" - Dehogy. Még mindig vele foglalkozol. De minek?
tegnapelőtt 22:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy nem ez volt a kérdésem
tegnap 18:05
 3/3 anonim ***** válasza:
A nárcisztikus pasik sajátossága hogy bevonzza az alárendelt exeit is, erre te vagy a legjobb példa. Nem izgatna nem írtàl volna ki kérdést.
tegnap 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!