Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történhetett ez?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal, akivel nagyon összepasszolunk (bármiről el tudunk beszélgetni, sok bennünk a közös, jó összebújni, megcsókolni egymást) viszont a szex nehezen ment, mert első alkalommal nekem nem jött össze a dolog és utána meg már az izgulás miatt nem ment (ördögi kör). 1,5 hónap eltelt így és én elmentem nyaralni, majd amikor visszajöttem teljesen elmúlt ez a probléma és ment aminek mennie kell, viszont másnap közölte, hogy ő ezt be akarja velem fejezni. Nagyon furcsálltam, hogy pont azután, hogy elmúlt az egyetlen dolog ami beárnyékolta ezt a kapcsolatot. Azzal indokolta, hogy nem alakultak ki benne komoly érzelmek, pedig egészen eddig a pontig nagyon lelkes volt ő is, szóval teljesen váratlanul ért a dolog. Nagyon szeretném ha ez folytatódna közöttünk, és most nagyon rosszul érzem magam.
Nem írod le normálisan, hogy mégis miért nem ment neked. Nem elég vonzó fizikailag? Nem tudtátok feltüzelni egymást az érintéseitekkel?
Szerintem ez már veszett ügy, lehet, csak nem akarta a nyaralásodat elrontani, de már előtte ezen gondolkodott. "Normális", kedves emberek pedig nem fognak bunkózni veled az ismerkedéskor, akkor sem, ha gondolkodnak még rajtad, hanem max jelzik egy idő után, hogy bocs nem. Sajnálom. Érthető, hogy rosszul érzed magad, de hát nem kellesz neki, akkor túl kell lendülni majd rajta lassan.
2022. aug. 22. 21:25
2/19 anonim válasza:
Valószínűleg már akkor kiábrándult belőled, amikor nem sikerült a dolog, de azért az egója hajtotta, hogy na, álljon már fel rá. Ez megvolt, sikerült, szóval lapozott.
2022. aug. 22. 21:27
3/19 anonim válasza:
Én nem vonnám kétségbe azt, amit mondott. Lehet tényleg nem alakult ki benne szerelem. Lehet, csak vonzalom volt. Meg szimpátia. De több nem.
2022. aug. 22. 22:29
4/19 anonim válasza:
Nálam is hasonló volt. Összejöttünk a csajjal, sosem veszekedtünk. A szex úgy indult, hogy eleinte petting, utána normális aktus. A második aktus miattam nem sikerült, ez le is blokkolt vagy egy hétre, de utána magától helyreállt. Utána heteken át szinte naponta csináltuk, mindig elélvezett mindkettőnk aktus közben. Utána egyik napról a másikra benyögte, hogy még a férjéből nem láballt ki, és szakított velem. Ennek egy hónapja, és még nem teljesen értem a történteket, mert amíg együtt voltunk, folyamatosan bújt hozzám, este is szorosan ölelve aludt rajtam...
2022. aug. 22. 23:11
5/19 anonim válasza:
Rejtély, hogy a 2. válasz, ami 6 hasonló érintettel történt beszélgetés és vallomás alapján született, miért lett lepontozva...
2022. aug. 22. 23:29
6/19 anonim válasza:
5
Mondjuk én nem pontoztalak le, de elég faék egyszerűen közelíted meg a problémát.
2022. aug. 22. 23:33
7/19 anonim válasza:
#6: Köszi a választ!
Azért annyira nem egyszerű, nem csak egy okot írtam, hanem egy összefüggést. És általában az emberek faék egyszerűek, ez ilyen. Hiába akarja magát mindenki különlegesek és extrém összetettnek érezni, a többség nem az.
2022. aug. 22. 23:37
8/19 anonim válasza:
7
Ugyan...hülyére ölelget a nő még alvás közben is, keféltünk egy csomót, sírni kezdett amikor azt hitte, hogy gond van köztünk, majd egy este alatt elvágta a kapcsolatunkat. És elég vérszegény magyarázattal: a férjét szereti. Amikor belekérdeztem ebbe-abba, akkor meg hallgatott. Ezért írtam, nem minden faék egyszerű.
2022. aug. 22. 23:43
9/19 anonim válasza:
#8: Mondjuk, ez tök más sztori, mint a kérdésben szereplő, de ilyen aprósággal ne foglalkozz.
2022. aug. 22. 23:46
10/19 anonim válasza:
9
Tökre hasonló a 2 sztori: minden frankó, majd hirtelen lelép, egy gagyi magyarázattal. Ez teljesen nyilvánvaló.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!