Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan dolgozhatom fel ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozhatom fel ezt?

Figyelt kérdés
Hogy az exem túl hamar túllépett, pedig szakításkor még azt mondta (valszeg hazudta) hogy szeret, majd egy hóappal utána már egy tőlem 9 évvel idősebb csávóval össze is jött (tőle 14 évvel idősebb). Érdekes, mert a srác pontosan az ellentéte azoknak a dolgoknak, amiket mondott, hogy szeret és bukik rá. Azt érzem valójában sosem szeretett, és könnyen felejthető vagyok, hogy ennyire hamar túllépett rajtam, és gyászolnia sem kellett a szakítást. Én azóta is nagyon szarul vagyok sajnos.
dec. 30. 09:04
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Idő és próbálj másra figyelni, ne arra hogy mennyire fáj neked ez, hanem próbáld élni az életed tovább. Barátok, rokonok, szórakozás stb. Vond el a figyelmed és magadra próbálj koncentrálni.
dec. 30. 09:08
 2/7 anonim ***** válasza:
47%

Vagy egész idő alatt, vagy már hónapok óta csak játszotta azt akit szeretnél.

Valahol csalódás és féltékenység is.

Fordítva le se sz@rnád.

dec. 30. 09:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Mennyire volt hosszú a kapcsolatotok?
dec. 30. 10:11
 4/7 A kérdező kommentje:
kicsit több mint egy év, de nagyon másnak éreztem. jobbnak mint a többit és ő is ezt mondta
dec. 30. 10:13
 5/7 anonim ***** válasza:
47%
Nincs tisztában magával, ezért arra hajlik, amerre jobbat lát. Nem kell túlgondolni
dec. 30. 10:33
 6/7 A kérdező kommentje:
akkor nem fog gondolom ez sem sokaig tartani neki
dec. 30. 12:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem tudhatod,viszont a lènyeg az,hogy tèged már semmiképpen sem akar.Azt kell tudatosítani magadban,hogy ez egy halott ügy.
tegnap 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!