Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya arcú lányként akármennyit dolgozhatok a testemen, kevesebbet fogok érni a férfiak szemében, mint a szép, de testükre úgymond igénytelen lányok?
szóval ha csúnya és vékony vs. szép és kövér között kell választani, ez a felvázolt szitu.
szerintem mindenki az elsőt választja.
Ha egy nőnek jó az alakja, viszont az arca 'csúnya' ahogy te mondtad akkor én biztosan nem ismerkednék vele, mert ha az arca nem fog meg akkor hiába a jó test.
A másik véglet sem igazán jó, hiába szép valakinek az arca ha súlyban az enyém duplája.
A középút a nyerő. Egy magát átlagosnak tartó nő ebbe a kategóriába már bőven beletartozik.
Mi miatt nem tetszik az arcod neked ? tudnál rajta változtatni ha akarnál ?
#7-es vagyok.
Amit a természet adott azon nem lehet változtatni, ezzel vitatkoznék.
Saját példám
Szemüveges elálló fülű voltam.
Elmentem dolgozni meglett a pénz a fülműtétre, később a szemműtétre is.
Végeredmény pedig az lett hogy szívesen nézek bele a tükörbe mert már nem látom magamat rondának.
Az a lényeg hogy érd el hogy te szépnek lásd magadat és onnantól kezdve semmi más nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!