Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem mondja meg, hogy miért szakított?
Figyelt kérdés
Voltatok már úgy, hogy a másik nem mondta meg hogy miért szakított veletek?tegnap 09:37
1/7 anonim válasza:
Volt, persze. Az nem valódi ok, hogy jobbat érdemlek. 🙃
2/7 A kérdező kommentje:
Igaz.
tegnap 10:07
3/7 anonim válasza:
Nem szeret annyira sem, hogy beavasson a gondolataiba/érzéseibe. Ez nem elég indok?
4/7 A kérdező kommentje:
3-as ha nem tudod miért szakitanak veled, nem tudod min kell változtatnod. Ez nem elég indok arra hogy tudd mi a szakítás oka?
tegnap 15:16
5/7 anonim válasza:
Nem szeret, kész. Ne gondold túl. Ha valamit rosszul csinálsz emberi kapcsolatokban, azt te magad is észre fogod venni!
6/7 A kérdező kommentje:
Nem biztos hogy észreveszi az ember, plusz ami az egyiknek jó, a másiknak lehet hogy nem.
tegnap 21:11
7/7 anonim válasza:
Csináltam ilyet, de előtte kb 100x elmondtam, hogy mi kínom van vele. Mikor nem állt le, akkor dobtam, nem eltűnés, de nem indokoltam. Értelmetlen emberrel nincs dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!