Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátnőm. Azt mondja lelki problémái vannak ő sem tudja mit akar az élettől, nincs megelégedve magával és idő kell neki. Mit jelent ez hogy idő kell neki? Mire kell idő? Miért én iszom meg a levét annak hogy lelki bajai vannak?
#1: akivel mondjuk messze jobban összhangban van, mint a kérdezővel, és aki, a kérdezővel meg is érti őt, anélkül, hogy külön magyarázgatni kelljen neki.
"Miért én iszom meg a levét annak hogy lelki bajai vannak?"
Aki ilyet ír, az sz*rik a másikra, meg arra, hogy az hogy érzi magát, már megbocsáss. Ilyen partner egyébként is kinek kéne?
Vége van. Másik pasi kell neki. Ezen mit nem értesz?
Örülj neki, végre kereshetsz te is új muffot.
Nem biztos, hogy van más valaki. Nekem is volt depressziós időszakom, és őszintén megmondom, arról ábrándoztam, hogy egyedül lakom, nincs ott a férjem, csak én. Dehogy kellett más pasi, egyedül akartam lenni. Éjfélig olvasni, délig aludni, nem beszélni senkivel, egész hét végén pizsamában csokit tömni a fejembe. Akkor főzni vagy takarítani, amikor akarok. Talán soha. Egyen meg a kosz és haljak meg a kupi kellős közepén és csak akkor találjanak rám amikor már szagom van.
Kb ennyi volt a fejemben. Kellett a francnak másik pasi, magány kellett. De a hülye gondolatok ellenére valójában azért kellett a magány hogy kikerüljek az akkori állapotból és összeszedhesssem magam. A válásom után kb egy hónapi depi után nekiálltam újradefiniálni magam és megújulni minden téren. De meg kellett rendesen gyászolni a dolgot.
Szóval lehet hogy ennyiről van szó, tudom itt mindenki mindig megcsalásra gyanakszik, de sokszor nem erről van szó. Persze ez számodra nem jobb, mert azt jelenti, hogy boldogtalan melletted, vagy legalábbis te nem vagy elég ahhoz hogy jobban legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!