Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi arról a véleményetek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi arról a véleményetek hogy a barátnőm egy hónappal a szakítás után azt mondja hogy ünnepeljük meg hogy holnap lesz egy éve a megismerkedési évfordulónk Én pedig azt válaszolom hogy inkább ma kéne megünnepelni az hogy egy hónapja szakítottunk?

Figyelt kérdés
2023. máj. 10. 08:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Válaszra sem méltatnám. Ez megalázó ötletnek tűnik a részéről.
2023. máj. 10. 08:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Felejtsd el. Ünnepelgessen a társaságával, téged pedig hagyjon békén.

Kell neki egy palimadár aki fizeti a szórakozását-csak ennyi.

2023. máj. 10. 08:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Viszont én szakítottam vele, pont ezért amit mondasz későn ugyan de rájöttem hogy csak palimadárnak tart a pénzem miatt ami ráadásul nem is olyan sok pénz volt de jól jött neki mert semmit se kellett tennie érte...
2023. máj. 10. 08:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak ürügy volt arra, hátha vissza tud kúszni mint egy kutya.
2023. máj. 10. 08:25
 5/10 A kérdező kommentje:

Hát ez talán még a jobbik eset mert sajnos arra is van esély amit a kettes írt hogy még egy plusz fejési kísérlet.

Plusz egy ingyen hamburger:)) de valójában lehet hogy már nem is akart tőlem semmit.

Viszont Akkor ebből a szempontból nem értem hogy miért nem mondott igent a szakítás egy hónapos megünneplésére mert ugyanúgy kaphatott volna egy ingyen hamburgert azért is:)))

2023. máj. 10. 08:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Próbál visszaédelegni hozzád, csak nem jött még rá, hogy neki kéne tennie valamit érted és nem magának kipitizni valami pluszt. Az ilyennel nem érdemes foglalkozni.
2023. máj. 10. 09:25
 7/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Az anyagi helyzetedbe nem tudunk beleszólni, tehát ha ő csak meg akar fejni még utoljára és te hajlasz rá, akkor az a te dolgod, de sok értelme nincs az egésznek,hacsak nem akarod visszakapni. Eleve nem is jó egy ilyen kapcsolat, mert mindig egyfajta érdek fogja vezérelni, nem igazán szerencsés a szerelmet, vinzalmat ennek alárendelni.
2023. máj. 10. 09:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Vagy beszéljétek meg, hogy folytatjátok, vagy engedjétek el egymást!
2023. máj. 10. 10:04
 9/10 A kérdező kommentje:
7 igazából csak poénnak szántam arra gondolva hogy nem az az ünnep hogy megismertem hanem azt hogy befejeztem a saját magam állítását
2023. máj. 10. 10:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Amitasat
2023. máj. 10. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!