Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha szakított velem a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szakított velem a barátnőm, és azt mondta, végleg vége köztünk, akkor miért mondja, hogy ne randizgassak?

Figyelt kérdés

Ez egy teszt nála, vagy miért csinálja ezt? Papucs lennék, ha azt csinálnám, amire kért? Szeretem még őt, de nem tudom ezt a kérését hova tenni. Kicsit betegesnek tűnik. Szerintetek mit csináljak?

Én 29 F, ő 23 N

2022. jan. 24. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Mert szeret még. Nem tudnátok megbeszélni a gondokat? Biztos van oka hogy szakított veled.
2022. jan. 24. 18:14
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Szeret uralkodni, nem akarja előbb legyen párkapcsolatod, mint neki, mert bántaná az egójat.
2022. jan. 24. 18:28
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Nem mindegy mit mond? Felnőtt ember vagy, viselkedj is úgy!
2022. jan. 24. 18:30
 4/6 anonim ***** válasza:
55%
Mert az csak rólad szólna, az pedig sértené az egóját.
2022. jan. 24. 19:59
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
55%
Aztán mit foglalkozol vele mit mond, ha szakított veled? Szabad ember vagy. Azt használja ki, hogy te még szereted, neki meg kell az ego növelés, csak a bibi ott szokott lenni, hogy a pasi ilyenkor még udvarol a csajnak, azt hitteti el, hogy visszakaphatja, aztán egyszer csak neki lesz palija.
2022. jan. 25. 06:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Csajozz ezerrel es sz.rd le mit mond! Nincs kozos jovotok, tehat balra el es fogjon egy keresztet!
2022. jan. 27. 04:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!