Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 9 év után vége és úgy érzem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

9 év után vége és úgy érzem, hogy elszúrtam az egész életem. Legszívesebben felkötném magam, de túl gyáva vagyok hozzá. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2021. nov. 15. 07:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%

Lépj tovább. Normális, hogy fáj, el fog múlni.

Dolgozz, tanulj, beszélgess sokat a barátaiddal, szeretteiddel, sportolj, keress hobbit, foglald el magad.

2021. nov. 15. 07:46
 2/14 anonim ***** válasza:
50%
Nekem sose volt kapcsolatom és olyan dolgokat értem így el amit nem tudtam volna , ha kapcsolatban vagyok ne aggódj. 28f
2021. nov. 15. 07:47
 3/14 anonim ***** válasza:
75%
Mi történt?
2021. nov. 15. 07:49
 4/14 anonim ***** válasza:
15%
Sokan ezt érzik, ha piszkosul ronda vagy, vagy csóró, vagy hontalan, akkor valóban car
2021. nov. 15. 07:50
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Fogj egy darab madzagot, és minden hónap 14-én köss rá egy csomót. Amikor betelt, akkor meg minden hónap 14-én oldozz ki egy csomót. Nem túl szórakoztató, de telik vele az idő!
2021. nov. 15. 07:54
 6/14 anonim ***** válasza:
95%

Én nem közhelyezek. Szar lesz egy darabig, ezzel nem tudsz mit kezdeni. Ki kell seggelni az a pár hetet, hónapot.

Aztán majd túlteszed magad rajta és minden jobb lesz. Hehe, csak összejött a közhely.

2021. nov. 15. 08:00
 7/14 anonim ***** válasza:
49%
Én amondó vagyok, mikor már minden kötél szakad, érdemes felakasztani magam...
2021. nov. 15. 10:51
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

Anyám 30 év házasság után érezte így, kihúzták a lába alól a talajt, nagyon sokat szenvedett. Aztán valahogy csak összeszedte magát, és mostmár a saját lakásában van, azt nem tudom, mennyire boldog, egyedül van, de sokkal magabiztosabb, már nem olyan elveszett. Ő sem érti, hogyan sikerült belőle felállnia, és biztosan még mai napig fáj neki, de éli tovább az életét.

Szóval neked sem lehetetlen 9 év után felállni. Az eleje nagyon sz.r, hagyj időt a gyászra, de aztán állj fel.

Amúgy mi történt?

2021. nov. 15. 11:41
 9/14 anonim ***** válasza:
77%

Köel 10ev együtt töltött ev utan, a nyaron ert veget a kapcsolatom. Pontosan aterzem amit irsz,de nagyon sokban függ, hogy mi törtent? Miert lett vege? Mar külön vagytok, vagy meg együtt? Erdemes lenne tovabb küzeni vagy sem?

Egy biztos, semmi es senki nem fog tudni segiteni sajnos. Ezt az idöt at kell veszelni, probald meg lekötni magad, van hobbid? Barataid? Csaladod?-tölts velük minel több idöt, kezdj el sorozatot nezni.

Ha van kedved privatban irj ram. 30/N

2021. nov. 15. 12:35
 10/14 anonim ***** válasza:
Csak ídőt adj magadnak, mert csak az segít, aztán túl leszel rajta és már azt fogod érezni hogy jobb. Kevesebb ídőtt pazaroltál rá. A tőbbi meg majd alakul.
2021. nov. 19. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!