Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srácot legszívesebben folyton ölelgetnék, puszilgatnék, bújnék hozzá, fognám a kezét, amikor a közelemben van, akkor egész biztos, hogy vonzódom hozzá?
"Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."
Ha mindenkivel igy bánsz aki neked kedves aranyos akkor nincs benne több.
Ha őt külön kitünteted ezekkel akkor probàlod megkapni hoditani.
Kérdés hogy ez neki bejon e..
"legszívesebben folyton ölelgetnék, puszilgatnék, bújnék hozzá, fognám a kezét, amikor a közelemben van"
Nem biztos, egy anya a kisfia iránt is pontosan így érez.
Ha viszont nem a kisfiad az illető, akkor szerintem van valami.
Nem viselkedek így mindenkivel, aki szimpatikus, nem sok embert engedek magamhoz fizikailag közel. De nyugi, nem hiszem, hogy én bejönnék neki, nem akart velem kézen fogva sétálni (be voltam csiccsentve, amikor ezzel bepróbálkoztam, egyébként nem lettem volna ilyen "merész"), bár az öleléseimet mindig viszonozza szívesen, és a puszik sem zavarják.
Lehet, hogy gáz, amit csinálok, de annyira jólesik valamiért. Pedig olyan közelről nem ismerem, hogy azt merjem mondani, hogy beleszerettem. Nincs benne semmi észszerű. (Nagykorú vagyok már pár éve, nem tehetek róla, hogy ezt érzem, és nem azt, hogy "uhh de jó lenne, ha falhoz szorítana és szétkefélne", gondolom, ebben az esetben nem hangoznék gyerekesnek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!