Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 9 év után vége és úgy érzem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

9 év után vége és úgy érzem, hogy elszúrtam az egész életem. Legszívesebben felkötném magam, de túl gyáva vagyok hozzá. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2021. nov. 15. 07:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
lehet nem szúrtad el, csak újra vágyik a nő .
2021. nov. 19. 15:37
 12/14 anonim ***** válasza:
A 9 év jó volt? Ha igen, akkor örülj neki. Ha nem, akkor jobb is, hogy új idők jönnek.
2021. nov. 19. 18:59
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak azt tudom mondani, hogy egyedül az idő segít. Annak idején én is azt hittem, vége az életemnek, sokáig úgy éreztem, hogy senki más nem jöhet. Nagyon belemerültem a bánatba, öngyilkosság is felmerült bennem, de az idő múlásával sikerült túllépni rajta. Így visszagondolva csak azt tudom mondani, hogy nem érte meg, előre kellett volna nézni, nem "gyászolni" a visszahozhatatlant. Neked is csak ezt tudom mondani.

N

2021. nov. 19. 19:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen hosszú kapcsolatot el kell gyászolni, az fájdalmas és idő. De tán nem volt értelmetlen, illetve valami új vár majd ha túl leszel ezen. Lesz egy "sebhely" rajtad, de azért valszeg van értelme előre nézni.
2021. nov. 19. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!