Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Most komolyan azért szakított,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan azért szakított, mert sírni láttam? Úgy érzi, hogy megsemmisült, mint férfi?

Figyelt kérdés

1,5 éve voltunk együtt, tegnap szakított velem. 28 éves férfi.

Egy ideje már sokat veszekedtünk és nagyon nagy részben amiatt, hogy iszonyatosan nem volt hozzá türelmem. Úgy költöztünk össze, hogy előtte nem volt önálló sose, az anyjával lakott. Sokan mondták, hogy ez ennyi idősen gyanús, de azt mondta nekem mindig, hogy ő önálló és normálisan csinál házimunkát is. Sajnos nem igazán az és nagyon idetépő volt, hogy mindenért szólni kell neki és mindent el kell magyarázni, mert nem tud normálisan csinálni semmit. Ha szóltam, hogy például ne úgy mosogasson, hanem amúgy, akkor még le is tette a szivacsot, hogy akkor csináljam én úgy ahogy nekem tetszik. Ez volt a hozzáállása mindenhez! A karácsonyi készülődés miatt még feszültebb vagyok, mint szoktam, emiatt pedig a szokásos nyűglődése miatt már kissé hangosabban szóltam, a szokottnál, mert ebben a helyzetben tényleg minősíthetetlen volt már az egész. Nagyon meglepődtem, mert elkezdett sírni. De nemcsak kicsit könnyezni, hanem összegörnyedve zokogott szinte mint egy gyerek, semmire nem reagált, amit mondtam és nem hagyta abba, bármit mondtam.

De az igazi pofon az volt, hogy már megbeszélésről se lehetett szó, mert közölte, hogy szakít. Így Karácsony előtt 2 nappal!!! El is ment az anyjához, és még ő mondta nekem, hogy a januárt azzal indítsam, hogy költözzek innen ki, mert az ő nevén van az albérleti szerződés. Más mondandója nincs felém, hajthatatlan, bedurcizott, nem kommunikál. Miért csinálja ezt? Ha végig gondolok mindent, akkor csak arra tudok jutni, hogy a durva bőgés után megszégyenült és nem tud még rám nézni sem, és az is rádob egy lapáttal, hogy azért kezdett el sírni mert sokadszorra lett már leszidva, és rájött, hogy nem tud ebben a kapcsolatban férfi lenni. Csak jól esne ha legalább beismerné nekem ezt zárásként, mert azt hittem afelől nincs kétség, hogy szeretjük egymást.

Szóval azért nagyon rosszul esik... Legalább az ajándékokat odaadhattuk volna egymásnak.

ma 14:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a folyamatos csesztetésből sokkalt be
ma 14:42
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak erre tudsz gondolni, akkor gondolkodj még egy kicsit.

Vagy csak olvasd el amit itt leirtál.

ma 14:44
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
hát ez volt az ajándék
ma 14:44
 4/17 anonim ***** válasza:
94%

Nekem is vopt exem aki még azt is megmondta hova rakhatok le egy poharat, vagy ha home ban vagyok nekem hova kell leülnöm a géppel, vagy furdes után törölgessem meg a kádszélét is, nem lépjetek vizes lábbal a kilépőre..., egyszóval szinten ilyen rikácsoló volt, csak ő egy negyvenes kapuzárásos pali.

Otthagytam en is a p.csába. igy képtelenség élni. Mindenkinek.

ma 14:45
 5/17 anonim ***** válasza:
72%
De jól tette, örülj hogy nem vert meg mellé.
ma 14:54
 6/17 anonim ***** válasza:
94%

Nem kellett volna ennyit csesztetned.

N 32

ma 15:14
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

"azt mondta nekem mindig, hogy ő önálló és normálisan csinál házimunkát is."

Hagynod kellett volna kibontakozni, és nem kritizálni.

Most már késő. Gondolom, más baj is volt nálatok.

ma 15:21
 8/17 anonim válasza:
15%
Mennyi anyuci kicsi fiát megturo ember van itt. Én ott hagynám a srácot, aki mosogatni se tud, aztán sír mint egy kisgyerek, hát Jézusom.
ma 15:24
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudjuk, mi volt a baj pl. a mosogatással. Szerintem ha a végeredmény az, hogy tiszták az edények, akkor tökmindegy, milyen szögben tartja a srác a szivacsot.
ma 15:30
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nos kérdező az önbizalmát tapostad le a folyamatos cseszegetéssel. Fordított helyzetben már olyan válaszokat kaptál volna, hogy érzelmileg bántalmazott. Szóval lehet most is azt mondani, hogy megtetted. Nagyon jól tette, hogy szakított veled és tedd össze a kezed, hogy még nem kell elköltöznöd.
ma 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!