Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszűnt a bizalmam, vagy annyira rettegek tőle, hogy emiatt nem tudnám újrakezdeni vele?
Figyelt kérdés
Az illető érzelmileg bántalmazott, manipulált, érzelmileg zsarolt, engem hibáztatott mindenért. Olyan dolgokat követett el a kapcsolatunk ellen, és ellenem, hogy azokból még most sem tudtam összeszeszedni magam. Én szakítottam vele egy vita után, mert már nem bírtam tovább azt, hogy ő bántamazott, de rám forditotta vissza, engem állított be bántalmazónak, és olyannak is, akit nehéz elviselni. Magából szentet csinált emiatt. Engem kötelezett bocsánatkérésre. Én pedig x év után (amiatt voltam vele eddig, mert annyira manipulált, és elnyomott, az arroganciája is félelmetes volt, hogy tehetetlennek éreztem magam) szóval annyira elpattant bennem valami, hogy gondolkodás nélkül mindehonnét letiltottam. Mindenhonnét. Ez kb 2 hónapja volt. Pár hete együtt voltunk hivatalosak egy haveri összejövetelre, de én nem mentem el, mert előtte nap ha csak arra gondoltam a közelemben lesz, erős szorongásom, és öklendezésem, remegésem lett. A többiek mondták, hogy keresett engem, és letört volt, hogy nem voltam ott, meg valami ajándékot is vitt nekem. Állítólag azóta úgy magába van zuhanva, hogy rá se lehet ismerni,teljesen kibillent a magabiztosságából. Én tudom hogy nem akarnám újrakezdeni vele, de nem tudom hogy mi miatt: a rettegésem vagy pedig a bizalomhiányom miatt?ma 12:24
1/12 anonim válasza:
"Én tudom hogy nem akarnám újrakezdeni vele, de nem tudom hogy mi miatt: a rettegésem vagy pedig a bizalomhiányom miatt?"
Újra akarod kezdeni vele mert kötődsz hozzá mintha Stockholm-szindrómában szenvednél. Ajánlom a pszichológust nagyon neked!
2/12 A kérdező kommentje:
Hol írtam hogy ujra akarom kezdeni vele? Ellenkezőleg! Csak nem tudom megallaítani hogy melyik a nagyobb bennem: a rettegés vagy a bizalomhiány?
ma 12:44
3/12 anonim válasza:
A bizalom hiánya eszedbe se jutna ha nem jutna eszedbe az újrakezdés. Csakis a félelem. De hazudj csak magadnak, sőt légy vele ismét ha szerinted a pszichológus hülyeség.
4/12 anonim válasza:
A fő kérdés azt sugallja, mintha újra akarnád, így férevezető. Nem akarsz vele semmit már, nem mindegy, hogy ennek mi az oka? Irtad, hogy bizalomhiány, azt is, hogy rettegés, ezek külön külön is offosak, szóval tök mindegy.
5/12 A kérdező kommentje:
Hányszor írjam le hogy nem akarom újra? Miert erőlteted ram azt, amit nem akarok?
ma 13:20
6/12 anonim válasza:
Teljesen mindegy mi miatt. Nem akarod újra kezdeni vele és kész. Hol a probléma? Lépj túl rajta és örülj, hogy megszabadultál tőle!
7/12 anonim válasza:
Nem akarod újrakezdeni, nem érdekel de azért kérdést írsz ki róla🤦
8/12 A kérdező kommentje:
7-es az újrakezdésről írtam ki kerdést? Ertelmezd légyszives!
ma 14:30
9/12 A kérdező kommentje:
6-os az, hogy a saját erzéseinket beazonositsuk, nagyon is fontos!
ma 14:30
10/12 anonim válasza:
Ha annyira fontos neked beazonosítani a saját érzésedet, akkor gyakoris lamentálás helyett keress fel egy szakembert (pszichológust vagy kineziológust), aki segít rendbe tenni magadban az érzéseket! Így làttatlanba az interneten senki sem fogja tudni megmondani, hogy neked, mint Borz Böbének éppen mi a túró bajod volt az előző kapcsolatoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!