Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitas utan ti miert akarjat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitas utan ti miert akarjatok ujrakezdeni az exel?

Figyelt kérdés
Es ha nem, miert nem? Irjatok okokat
nov. 30. 13:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem, mert okkal lett vége.
nov. 30. 13:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Újrakezdtük de nem tartott sokáig. Ami egyszer elromlik, azt nem lehet semmissé tenni. Sérelmek, játszmázások, gyerekes viselkedés. Mindezt 30+ felett. Az ilyen kapcsolatokat el kell tenni egy jó mély fiókba.
nov. 30. 13:59
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy akarnam .. nem veletlen dobtam
nov. 30. 14:00
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én se akartam újrakezdeni. Elvégre kapcsolatban nem oldottuk meg szóval szakítás után duplán nem menne. Ami nem megy azt nem kell erőltetni.
nov. 30. 14:03
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
nem, mert nincs egymással semmi közös dolgunk.
nov. 30. 14:18
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Oka van egy szakításnak. Aki újra akarja kezdeni, az csak szembesül azzal, hogy milyen macera mindenkinek beadagolni, hogy újra egyedül van, cikinek/kudarcnak érzi, majd elkezdi szebbnek látni a múltat, hiányzik a szex, meg eleve, van az emberben egy olyan, hogy visszavágyik a megszokottba akármilyen sz@r is volt. Persze az újrakezdés után ugyanúgy nem működik.
nov. 30. 14:31
 7/14 A kérdező kommentje:
Ahoz kepest h oka van a szakitasnak, jo sokan ujrakezdik, kivancsi lennek miert
nov. 30. 14:34
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, mért volt szakítás. Nyilván, ha hazudnak, átvernek, megcsalnak, stb. akkor kizárt az újrakezdés! Viszont, ha még szeretem, és pl. csak valamilyen körülmény miatt, vagy meggondolatlan lépés volt az ok, vagy belátjuk, ki, mit hibázott, és hajlandóak vagyunk változni, fejlődni, akkor persze, hogy lehetséges újra együtt lenni.
nov. 30. 15:11
 9/14 anonim ***** válasza:
55%
Mert a perverzióim csak rajta tudom kiélni. Igen, annyira extrém.
nov. 30. 15:54
 10/14 anonim ***** válasza:
Számítok valakivel annak oka van, ha velem szakítanak annak is...aminek egyszer vége az sose lesz jó.
nov. 30. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!