Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitas utan ti miert akarjat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitas utan ti miert akarjatok ujrakezdeni az exel?

Figyelt kérdés
Es ha nem, miert nem? Irjatok okokat
nov. 30. 13:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szakítok**
nov. 30. 16:22
 12/14 anonim ***** válasza:
55%
Amikor én szakítottam, akkor azért nem akartam újrakezdeni, mert olyan sziklaszilárd okom volt kidobni, hogy azt már nem lehetett helyreállítani. Ha velem szakítottak, akkor mindig újra akartam kezdeni, mert nehéz volt hirtelen egyedül lenni, de amúgy más haszna nem lett volna.
nov. 30. 20:39
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal nagyobb lépés egy többéves kapcsolatot lezárni szakítással, és kimondani, hogy vége, mint visszaülni a langyosba. Tehát ha még a szakítás előtt nem sikerült tisztázni, megbeszélni az okokat, az elvárásokat, a hibáztatást stb, nem tett elég erőfeszítést a két fél, hogy megtartsák egymást és ne legyen kimondva a szakítás, akkor nincs miért újrakezdeni. Akkor csak egyszerűbb a káposztát megmelegíteni, mint keresni egy olyan párt, akivel tényleg működne. Ezért van annyi megcsalás is, mert látszatkapcsolatokban szenvednek az emberek.
dec. 2. 13:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem akartam soha.
dec. 3. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!