Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Történt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már olyan, hogy valaki szakított veletek, majd miután feldolgoztátok, hónapokkal később felkeresett, hogy szeretné veletek újrakezdeni?

Figyelt kérdés
Hogyan reagáltatok?
jún. 1. 13:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt, hogy megkerestek akár évekkel később is. Akkor viszont már elhajtottam őket a pcsába. Én úgy vagyok vele, ha korábban nem voltam jó, akkor később se keressenek.
jún. 1. 14:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Így vagyok vele,mint az 1-es. Senkit nem engednék vissza, még ha fél óra után akarna visszajönni,,akkor sem.

Minősíti azt is, aki visszakuncsorogja magát....és azt is,aki visszafogadja.

Sokan "fejlődésnek" tartják az újrakezdést. Én szánalmas kötődési problémának.

F

jún. 1. 14:07
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem volt a párom, de barátok voltunk a csajjal. Én szerelmes voltam belé fülig, ő pedig egy másik csávóba, aki őszintén szólva jobban nézett ki nálam, izmosabb volt. Elmondtam neki az érzéseimet és kikosarazott. Ezt én tudomásul vettem és megszakítottam vele a kapcsolatot, mert nem akartam gyertyatartó lenni. Nem esett jól egyikünknek se, de elfogadtuk (legalábbis én biztos). Mint később kiderült, ő is szerelmet vallott az izmos csávónak, akinek esze ágában se volt összejönni vele, lévén annyi nőt megkaphatott, amennyi a 10 ujjára se lenne elég. A csaj ezután üzenetekkel bombázott engem, hogy nagyon szomorú, jólesne neki némi támogatás, hiányzom neki és nagyon sajnálja, hogy eltávolodtam tőle. Azt mondta kezdjük előlről tiszta lappal és ki tudja, talán több is lehet köztünk. Ekkorra azonban már én is elkezdtem edzeni, izmosabb lettem sokkal és együtt voltam egy másik csajjal, aki igencsak gyönyörű volt. Le kelett koptatnom a régi lányt, bár kicsit azért sajnáltam, mert korrekt volt velem. A tanulság ebből az egészből: menj el gyúrni!
jún. 1. 14:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen jártam mr így nem is egyszer, és akárhányszor belementem nagy örömmel, mindíg pórul jártam.

Akinél eljutsz arra a szintre, hogy eldobhatóvá válsz, már nem vagy számára értékes. Ilyen esetekben csak önzőségből keresnek fel, mert épp unatkoznak vagy nincs más, az a hülye meg épp úgyis szerette őt és bepróbálkozik újra.

jún. 1. 16:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Két hete történt, találkozni akart egyik exem, lassan 5 éve szakítottunk. Mindig is írogatott, ritkán, de az utobbi 1 évben elég gyakran, gondoltam egy kávézás belefér ( jegyesek voltunk régen ). Mielőtt elmentem volna a találkozóra, picit utána kutattam, mik történtek vele az elmúlt években. Kiderült, hogy elmondása ellenére, nemhogy nem szingli, hanem élettársa van, aki a terhesség utolsó hónapjában van a közös gyerekkel.

Amit egyszer kidobtunk, azt okkal tettük. 😉

Amúgy ez gyakori jelenség, amint az elhagyott újra építi önmagát, leválasztodik energia szintjén az exről, az megérzi és hajtja az egója, hogy újra rákattanjanak.

jún. 1. 16:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért keres meg mert rájött huu de szerelmes beléd. Szimplán bepróbálkozik újra hülyének nézni ameddig kénye kedve tartja, utána újra elfog dobni.
jún. 1. 16:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hacsak nincs valami nyomós oka erre, akkor biztos nem folytatnám. Gondolok itt olyanra, hogy külföldre kellett mennie fél évre és úgy nem akart kapcsolatba kezdeni. De az első uta hozzám vezetett vissza. Ez oké. De ha az előzö hónapokba más nőkkel szórakozott volna, és most épp unatkozik, na abból köszönöm de biztos nem kérnék.
jún. 1. 17:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Rengetegszer, volt, aki évekkel később találta ki, hogy én vagyok élete szerelme. Midnegyik csak épp p.unci nélkül van, aztán összekeveri az érzelmekkel a kanosságot.
jún. 1. 18:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Volt. Nagyon csúnya szakítás volt, rommá csalt egy nővel. Nekünk van gyerek is.

Majd kiszimatolta, hogy kezdek jobban lenni úgy 4 hónap után, újrakezdtük (csak azért, mert én is átgondoltam a hibáimat). 2 hét sem telt el, amikor a szeretője írt neki, hogy el fog válni. Exem kidobott, majd kiderült, hogy nem is válnak, csak nem bírta elviselni, hogy együtt vagyunk.

Ekkor jöttem rá, hogy akit ilyen könnyen el lehet vinni, annak ott az ajtó. Azóta is teper nálam, közben próbálja megmutatni a világnak, hogy mennyire komolyan gondolja az úk nővel.

Szánalmas.

jún. 1. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!