Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már olyan, hogy valaki szakított veletek, majd miután feldolgoztátok, hónapokkal később felkeresett, hogy szeretné veletek újrakezdeni?
Így vagyok vele,mint az 1-es. Senkit nem engednék vissza, még ha fél óra után akarna visszajönni,,akkor sem.
Minősíti azt is, aki visszakuncsorogja magát....és azt is,aki visszafogadja.
Sokan "fejlődésnek" tartják az újrakezdést. Én szánalmas kötődési problémának.
F
Igen jártam mr így nem is egyszer, és akárhányszor belementem nagy örömmel, mindíg pórul jártam.
Akinél eljutsz arra a szintre, hogy eldobhatóvá válsz, már nem vagy számára értékes. Ilyen esetekben csak önzőségből keresnek fel, mert épp unatkoznak vagy nincs más, az a hülye meg épp úgyis szerette őt és bepróbálkozik újra.
Két hete történt, találkozni akart egyik exem, lassan 5 éve szakítottunk. Mindig is írogatott, ritkán, de az utobbi 1 évben elég gyakran, gondoltam egy kávézás belefér ( jegyesek voltunk régen ). Mielőtt elmentem volna a találkozóra, picit utána kutattam, mik történtek vele az elmúlt években. Kiderült, hogy elmondása ellenére, nemhogy nem szingli, hanem élettársa van, aki a terhesség utolsó hónapjában van a közös gyerekkel.
Amit egyszer kidobtunk, azt okkal tettük. 😉
Amúgy ez gyakori jelenség, amint az elhagyott újra építi önmagát, leválasztodik energia szintjén az exről, az megérzi és hajtja az egója, hogy újra rákattanjanak.
Volt. Nagyon csúnya szakítás volt, rommá csalt egy nővel. Nekünk van gyerek is.
Majd kiszimatolta, hogy kezdek jobban lenni úgy 4 hónap után, újrakezdtük (csak azért, mert én is átgondoltam a hibáimat). 2 hét sem telt el, amikor a szeretője írt neki, hogy el fog válni. Exem kidobott, majd kiderült, hogy nem is válnak, csak nem bírta elviselni, hogy együtt vagyunk.
Ekkor jöttem rá, hogy akit ilyen könnyen el lehet vinni, annak ott az ajtó. Azóta is teper nálam, közben próbálja megmutatni a világnak, hogy mennyire komolyan gondolja az úk nővel.
Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!