Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolati sérelmek után, miután az ember feldolgozta, mi a normális hozzáállás: hogy örökre kizárja az exét az életéből, vagy tud vele normálisan beszélgetni, ha már kapcsolat nem is lesz köztük?
Érdekes a szavazati állás. Én 8 év után már ott tartok, hogy akármilyen szemétségeket követett el a csaj velem szemben, simán le tudnék ülni vele egy teára. Sőt, érdekelne is, hogy hol tart az életben.
Furcsa, de mindegyik exemmel kapcsolatban így érzek. De amúgy a húgom is ilyen. Sztem csodabogarak vagyunk.
Nálam ez változó. Van olyan nagyon régi exem, akivel szívesen beszélgetek, nem is annyira a köztünk lévő kapcsolat miatt, hanem mert a gyerekkorom, fiatalkorom része, sok közös ismerősünk van. Ez inkább amolyan nosztalgiázás. Illetve mindig is jókat tudtunk beszélgetni, még ha a kapcsolat többi része nem is működött. Neki is, nekem is lett azóta más.
A volt férjemmel a közös gyerek miatt nyilván kell kommunikálni, pláne hogy megosztott felügyelet van. Vele sikerült egy normális együttműködést kialakítani, de a gyereken kívül másról ritkán beszélgetünk.
Szerintem alap, hogy megtisztelem azzal a mosteni páromat, hogy nem jópofiskodok az exemmel.
Felejtős. Még akkor is, ha nem haragban váltunk el. Ő a múlt, szépen le kell zárni, nem összejárogatni, főleg, ha új kapcs.od van.
A volt férj+ gyerek szituációt ne keverjük ide, az teljesen más.
Ez attòl függ.
Nekem van olyan exem akivel le tudnèk ülni beszèlgetni, de sok èrtelmèt nem làtom hiszen ő sem ès èn sem akarok vele együtt lenni többè.
Viszont van olyan exem akiről azt gondoltam, hogy ő az igazi. Boldog voltam vele. Vègre talàltam egy nőt aki olyan amilyet mindig is szerettem volna. Aztàn jött a szokàsos kifordulok magambòl fàjdalmat okozok a màsiknak, de leszarom, sőt mèg mosolygok ès mutatom, hogy èn milyen boldog vagyok, hogy a màsiknak jobban fàjjon..
Na ennek az exemnek nem tudok megbocsàjtani. A megbocsàjtàs, baràtkozàs nem működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!