Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez egy pasinal mit jelent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy pasinal mit jelent?

Figyelt kérdés

Ahelyett, hogy bocsanatot kerne es tisztazna a dolgokat valakivel, ugy akarja "visszaszerezni", hogy allandoan feltekennye akarja tenni.

De valami rettento atlatszo modon😅

Ilyen esetben eleve nem jelentett semmit neki az illeto, ha ennyire kepes csak?

tegnap 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt, mint egy nőnél: Rettentően gyerekes és játszmázós.
tegnap 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:
64%
De béna... Ha meg jó pasi nem kellene rászorulnia ezekre a játszmázásokra. Nagyon kínos ránézve.
tegnap 19:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Aki érez irántad,fontos vagy szàmàra és érett,felnőtt ember,az fel fog keresni.A többi csak duma meg jàtszma.
tegnap 20:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Pont hogy a féltékennyé tevéssel fogja eltolni magától azt az embert, akitől bocsánatot kellene kérnie, de úgy kb. örökre, ha magamból indulok ki. Normális önbecsüléssel rendelkező ember átlát ezen a játszmán és önmagára nézve méltatlannak fogja találni a helyzetet. A bocsánatkérés és a kommunikáció éppen a másik iránti tiszteletet és megbecsülést fejezné ki, a féltékenyítés meg egy ilyen kitekert, önhitt, egoista dolog, ráadásul még megalázó is, ha azt veszem, hogy a másik tulajdonképpen manipulatív módon azt várja, hogy még őérte "harcoljon" a sértett fél.

Wtf amúgy... Mégis mi a jó anyámért akarnék kilincselni annál az embernél, aki engem valamivel megbántott (vagy talán még meg is alázott - nem tudom, csak tipp, mert nem derült ki, hogy a kérdés alapvetően milyen szituból indult ki)?!

Ha valakit valóban érdeklünk és szeret minket, akkor az nem fog velünk játszmázni, mert tisztában van vele, hogy mit veszíthet, ha nem egyenes. Nálam pl. biztos, hogy kiverné a biztosítékot ez a viselkedés, mert gyűlölöm a sunyiságot, és ez a fajta hozzá(m)állás pl. bőven az a kategória lenne. Az a durva, hogy egyébként ezt már velem is megcsinálták egyszer... Hát hadd ne mondjam, hogy azt az embert azóta kizártam az életemből, amennyire csak lehetett, pedig nagyon fájt, hogy ezt kell tennem, mert borzasztó erős érzéseket váltott ki belőlem (mindenféle értelemben és a skála alsó és felső ágán egyaránt), de persze utólag kiderült, hogy nagyon jól tettem.

tegnap 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!