Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csaj egy hónapban egyszer megy el a pasihoz, mondjuk 3-4 napra, akkor gáz, ha ő takarít fel a pasinál?
Figyelt kérdés
júl. 23. 17:01
2/16 anonim válasza:
Miért amúgy életképtelen vagy mi?
Eléggé gáz amúgy igen
3/16 anonim válasza:
Gáz, de a pálinka jó, ingyen pu.ci és takarítónő is egyben, plusz házhoz is jön
4/16 anonim válasza:
Miért takarít nála, takarítónő megfizeti érte, vagy a csaj akar bevágódni, hogy járjanak? Egyébként nagyon ciki.
5/16 anonim válasza:
Kárrognak ám a feministák😂🤣.
Azt élőben ha jó a pasi jó kocsija új építésű a lakás új bútorokkal még a fürdőt is kitakarítják kérés nélkül is.Főleg a mai világban amikor sokuknak még albérletre is alig van pénz.
Mindezt onnan hogy számtalanszor jártam így mert a választ magamról írtam.
6/16 anonim válasza:
Gáz, de valamit tudhat a pasi, ha a csaj még ezt is megcsinálja neki
8/16 anonim válasza:
Gondolom nem gaz mert tele van penzel a faxi es amig nala van meg kap minden draga kajat..
9/16 anonim válasza:
Nem értem miért kellett lepontozni. Szerintem nagyon nagy giga chad a csávó
10/16 anonim válasza:
Szerintem a pasi egy zseni ha ezt a csaj megteszi neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!