Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy rosszlányokos csaj mennyi pénzt tud keresni egy hónapban ha vidéken hirdet?
Egy fodrász, egy műkörmös, egy kozmetikus mennyit keres? Ugyebár attól függ... - mennyi kuncsaftja van, mennyit melózik és milyen ársávba lövi be magát.
Ha vidék akkor nem mindegy mekkora település. Az átlagkereset 600k - 1m körül van a költségek levonása után, de akkor már tolni kell rendesen az ipart.
Azt nem tudom hogy mennyit kereshet egy vidéki lány.
Én egy vidéken élő nővel szoktam BDSM szexelni és mivel elég sok fájdalmat okozok neki 1-1 ilyen alkalommal, plusz van amikor utánam már nem tud aznap több kuncsaftot fogadni, az 100.000 Ft / óra.
Szóval valószínűleg ha van elég sok kuncsaft, vagy akár kevés kuncsaft de speciális igények, akkor nagyon jól tudnak keresni.
7.. ő nyitott a sub dolgokra?
Budapesten valaki?
Igen nyitott. Kötözés, paskolás, csipeszek, pisi szex, kényszer francia, játékok.
Bpn nem tudok senkit.
Köszönöm szépen.
100mondjuk elég komoly oradij
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!