Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni, hogy feladja?
Figyelt kérdés
Most szakítottam vele hatodszor. Én is szeretem, de a körülmények olyanok, hogy a legjobb ha elengedjük egymást. De egyszerűen nem mond le rólam, ezért eddig mindig visszakerültünk egymás mellé. Hiába határoztam el múltkor is, eltelt két hét, már már kezdtem kicsit összekapni magam, amikor megint visszamentem hozzá. Nem zaklat, vagy ilyesmi, egyszerűen annyira szeret, és olyan dolgokat tesz, amikkel ezt megmutatja. Így ezek a szakítások engem is borzasztóan megviselnek, nem szeretném, hogy szenvedjen miattam. hogyan tudnám elérni, hogy ez legyen az utolsó alkalom?dec. 2. 10:16
11/15 anonim válasza:
Ha hatszor szakítottatok akkor mégsincs valami rendben lehet te ragaszkodsz hozzá túlságosan ő meg nem biztos hogy igazán szeret, mert akkor működnie kellene.
12/15 anonim válasza:
Szánalmas kapcsolatfüggők vagytok te is, ő is, ez a helyzet.
13/15 anonim válasza:
Véget ér nyugi, csak még nem telítődtetek egymással, de kb 2-3 év hogy a szexualis hév lecsengjen.
Ha azalatt nem alakul ki szeretet, érzés egymás iránt, a kapcsolat véget ér nagyon gyorsan
14/15 anonim válasza:
Lehet lepontozni, az, aki HATSZOR szakít, egy kapcsolatfüggő, ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!