Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tudnám elérni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elérni, hogy feladja?

Figyelt kérdés
Most szakítottam vele hatodszor. Én is szeretem, de a körülmények olyanok, hogy a legjobb ha elengedjük egymást. De egyszerűen nem mond le rólam, ezért eddig mindig visszakerültünk egymás mellé. Hiába határoztam el múltkor is, eltelt két hét, már már kezdtem kicsit összekapni magam, amikor megint visszamentem hozzá. Nem zaklat, vagy ilyesmi, egyszerűen annyira szeret, és olyan dolgokat tesz, amikkel ezt megmutatja. Így ezek a szakítások engem is borzasztóan megviselnek, nem szeretném, hogy szenvedjen miattam. hogyan tudnám elérni, hogy ez legyen az utolsó alkalom?
ma 10:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi miatt szakítottatok?
ma 10:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Letiltod mindenhol és nem beszélsz vele többet. Nem olyan bonyolult ez.
ma 10:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Költözz el ha megteheted (albérlet esetén másikba kell költözni).

Letiltod mindenhol és ha nem tudja hol laksz akkor már tényleg csak rajtad múlik hogy tudod e tartani magad. Ha nem tudsz róla semmit, nem találkoztok, nem tud elérni sehogy sem akkor valószínű hogy sikerülni fog.

Ellenkező esetben fordulj pszichológushoz akivel kielemezhetitek hogy miért nem vagy képes végleg kilépni egy olyan kapcsolatból amiről már te magad is elismerted hogy neked ez nem jó.

ma 10:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mikyen körülmények kellenek ahhoz hogy ha két ember szereti egymást, akkor elszakadjanak miatta?

Talán egyikőtök házas?

A tiltás jó megoldás, de lehet itt inkább ujra at kellene gondolnotok, hogy az a bizonyos körülmény valóban ennyire lehetetlenné teszi a továbbiakat, vagy van megoldás

ma 10:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi szakítás és újrakezdés után meg kéne vizsgálni mindkettőtök lelkét,mert mind a ketten kötődési komplexusosak vagytok.

Ha ennyiszer újrakezdtek, akkor nem is lehet komolyan venni egy "végleges " szándékot ....

Teljes törlés, tiltás és semmi további magyarázat, kommunikáció - ha véletlen találkozás van valahol, akkor max köszönés. Nagyon nehéz lesz, de más mód nincs !

ma 10:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ő feladja? Nem gondolod hogy neked is fel kéne adni? Itt nem csak ő a hibás hanem te is. Nagyon szerethetitek egymást ha feszt szakítotok.
ma 10:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Neked kellene feladni.

Ez felesleges hiszti.

Neked kell mindent megszakítani vele, nem reagálni semmire...

Nem is értem...

ma 11:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
"Most szakítottam vele hatodszor." - Gondolod, hogy ennek még van súlya? Elmegy még egy darabig, ha bírjátok. Majd aki nem bírja tovább, az elvág minden kapcsolódási lehetőséget.
ma 11:31
 9/9 anonim ***** válasza:

"de a körülmények olyanok, hogy a legjobb ha elengedjük egymást"

Milyen körülmények? Házas valamelyikőtök?

ma 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!