Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj segítséget kérjek mert már nemtudom mitévő legyek?. A volt párommal szakítottunk de nem engedd be a lakásba a cuccaimért! Eladta a telefonját direkt amit en fizetek havonta az en nevemen van így elérni se tudom és ki is zárt.
Figyelt kérdés
A volt párom rossz társaságba keveredett és nagyon lezüllött, nem érdekeli semmi. Erősen drogfüggő lett. Neki en vagyok a hibás a rossz engem okol mindenért . Elköltötte az albérlet pénzünket is drogra és szerencsejátékra. Agresszív volt , hazudott , került nem nézett a szemembe. Én akkor hagytam el de nem gondoltam hogy bekattan. Kizárt a lakásból nem hajlandó velem beszélni és mostmár a telefont is eladta ugye. A szüleinek aztmondja hogy en kitalálok róla dolgokat mert faj nekem a szakítás es sosem drogozott. Engem néznek hülyének. Nemtudom mit kéne csináljak , hogy visszakapjam mindenem. Azóta nem mert elém állni.okt. 23. 07:26
1/13 anonim válasza:
Kihívod a rendőröket és igazolod, hogy ott laksz, be kell, hogy engedjen.
2/13 A kérdező kommentje:
Kulcsom van. Csak a főzárt zárta be ahhoz meg nincs . De ruháim, papírok mind bent vannak. Ami igazolni tud meg a főbérlő is ismer a szomszédok is . De nem szereplek a bérleti szerződésben.
okt. 23. 07:54
3/13 anonim válasza:
Rendorseg mindenkepp, ellopta a telefonodat.
Amugy, hogy lehetsz nőkent akkora hulye idiota, hogy hitelre veszel telefont egy ferfinek?????
4/13 A kérdező kommentje:
Naiv voltam benyeltem a hülyeségét , hittem neki . Ezen mar nemtudok változtatni . Nyilvàn óriási tanulópénz volt.
okt. 23. 08:12
5/13 anonim válasza:
4
Az, hogy ezt elismered, nagyon is felnőtt jellemre vall
Kinek a mevén a telefon?
7/13 A kérdező kommentje:
Az én nevemen van. De eladta már pont ezért . Ez volt az első dolga
okt. 23. 08:57
8/13 anonim válasza:
7
Az rendbem van. De tegyél felejelentest, h ellopta a telefonodat. Te azt nem tudhatpd, h eladta. Meg, mit erdekel teged. Megint naiv vagy! Tegyel felejelentest, hogy ellopta a telefonodat. Nem kell tudniuk a rendoroknek, hogy ki hasznalta. Kinek a nevén van? Tieden. Tehát ellopta.
9/13 anonim válasza:
Ha a főbérlő ismer, akkor vedd fel vele a kapcsolatot, mondd el a szitut nagy vonalakban (kizárt, bent vannak a cuccaid). Ő be tud engedni.
10/13 anonim válasza:
Rendőrség. Más úgy sem fog tudni segíteni hogy bejuss. Bár nem is értem hogy a főbérlő miért nem szólt már nekik. Az meg hogy a szüleid sem neked hisznek hanem a csávónak hát mit ne mondjak...szép kis szülők....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!