Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha a pasim szakított velem két héttel ezelőtt, mondván, hogy nem akar kapcsolatot, és a munkájára akar összpontosítani, miért akar mindenképpen elérni azóta is?
Két hete szakított velem, pénteken végleg elcuccoltam, bedobtam a kulcsot a postaládába....már aznap hívott, de nem vettem fel, és azóta sem hívtam vissza. Szombaton délután öt-hat óra fele együtt mentünk volna az utolsó közös programra, de rájöttem, hogy nem akarok találkozni vele, mert az nekem nagyon fájna. Érdekes, hogy szombaton fél 5-kor egy magán számos nem fogadott hívásom. Ha ő volt, miért csinálja ezt, és miért nem hagy békén? Tudja, hogy mennyire szenvedek ettől a szituációtól! És miért nem intézte el egy sms-sel, hogy megyek-e vagy sem?
Előre is köszönöm a válaszokat!
azért nem intézte el egy smsel mert akkor most azt kérdeznéd itt hogy hogy lehet olyan bunkó h 1 smsel akarta elintézni :)
19F
Sokkal egyszerűbb lenne, ha meggyőzően mondhatnám, hogy bunkó....akkor nem ezt érezném iránta, amit.
Biztos hogy nem hagytam ott semmit....erre nagyon figyeltem! Sőt, abban is biztos vagyok, hogy nincs harmadik személy....egyenlőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!