Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy embernek mindenképpen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy embernek mindenképpen lesz kapcsolata?

Figyelt kérdés

Csak mostanában, 21 évesen kezdtem el gondolkozni a dolgon. Igazából sosem akartam nagyon kapcsolatot. Persze néha hiányzik, hogy legyen valaki, de felülkerekedek ezen az érzésen.

Igazából nem is teszek érte semmit; nem járok bulizni, meg ilyenek.

Így is van esély, hogy összejön a dolog? Vagy ahhoz minimum discoba kéne járnom? Mert az nem igazán akarom. A másik meg az, hogy a tapasztalatlanságom egyre "cikibb" lesz, ahogy öregszem. Ez is rontja az esélyeimet, nem?

2010. dec. 23. 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2010. dec. 23. 12:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen, van esély... de ne discoba ismerkedj, mert ott általában csak a hulladék réteg van... :)

Kezdj el barátkozni emberekkel és idővel csak összejössz valakivel... valahogy ismerkedj meg több emberrel, de ne discoba.

2010. dec. 23. 12:22
 3/7 Cory Rose ***** válasza:
Én 19 vagyok, néha járok bulizni, de nem ismerkedés céljából, csak hogy jól szórakozzam. Ha valaki érdeklődik, elküldöm, mindegy milyen jóképű, kedves vagy bármi. Egyszerűen nem érdekel úgy általánosságban senki, nem is vágytam soha egy kapcsolatra. Szóval nem hiszem hogy nekem pl. így lenne majd kapcsolatom, ahhoz minimum halálosan szeretnem kellene a másikat, ami meg anélkül hogy megismerném lehetetlen (meg mondjuk amúgy is, de ez másik dolog...), és mivel nem ismerkedek, kizárt a dolog.
2010. dec. 23. 12:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Amit leírtál, rám is tökéletesen illik, igaz én 23 éves vagyok, de k*rvára nem bír érdekelni. Egyáltalán nem vágyom egy másik ember közelségére. Az meg, hogy "öregszem" csak akkor számítana, ha fontosnak tartanám mások véleményét.
2010. dec. 23. 12:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Az hogy ide írtál,már mutatja,hogy azért ha titkon is,

de már nagyon vágysz egy társra,kapcsolatra.

Azok a gondolatok is kezdenek felülkerekedni rajtad,amik az ezen való görcsöt szokták szülni..hogy "úristen,már ennyi éves vagyok..és legyen már valami,valaki!",mivel említetted,igazából nem jársz sehova.

Ne görcsölj rá,vedd lazán. És az hogy nem jársz el szórakozni, ugyanúgy találkozhatsz valakivel! Menj el sportolni, vagy akárhova ahova kedved tartja. De semmit ne erőltess magadra,csak mert meg akarsz ismerni valakit,mert akkor lehet mindegy lesz már ki alapon,bele vetítesz olyan tulajdonságokat,amik nincsenek is meg benne.

A cikiségről pedig. Mond meg nekem mi az hogy ciki?

De tényleg..ha nem volt még senkid, vagy történt veled olyastmi,ami mások szerint ciki, akkor mi lesz?

Megnyílik alattad a föld,és elvisz a kisördög vagy mi?

Ez a cikizés csak arra jó,hogy ami eltér az átlagtól,azt nem normálisan titulálják, hogy szégyelld el magad.

Szégyellje a nehézség. Ilyenbe ne kezdj bele hogy ciki,mert ez egy ördögi kör lesz..

Az élet szép,légy spontán, az emberek nem harapnak,és tudd hogy a másiknak lehetnek épp olyan problémái mint neked.

Ha egy pici kedved van valahova elmenni,menj el..általában ilyenkor történik valami... :)

2010. dec. 23. 12:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Addig engem se érdekelt az hogy legyen velem valaki amíg bele nem kostóltam 19-20 évesen , hogy milyen is az .

Addig és azóta is nagyon jól elvagyok egymagam , vagy épp barátokkal , de az sokkal jobb ha van melletted valaki akire mindig számíthatsz és szeretheted és szeret téged .

Amíg nem tapasztalod meg igazából ezt addig tuti nem fogsz rá vágyni (velem legalábbis így volt) .

24/f

2010. dec. 23. 12:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem sem érdekelt régebben, most 20 évesen már jó lenne egy kapcsolat, de én sem járok bulizni, meg semmi, így tényleg nehéz...
2010. dec. 23. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!