Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek sok kapcsolata volt, hogy éli ezt meg, de őszintén?
A páromnak sok volt, nekem alig. Néha olyan, mintha ezért kicsit tapasztalatlannak tartana. De lehet, csak én képzelem be.
Akinek sok volt (mondjuk tizen fölött), az erre hogy emlékszik vissza? De az őszinte érzések érdekelnének. Büszke rá? Szerinte balek, akinek csak egy-kettővel akadt dolga?
Van pl. egy barátnőm, férjnél is volt már, meg akadt sok kapcsolata, a mostani férjének is, és mondta, hogy egyszer megbeszélték ezeket, és mindketten azt mondták a másiknak: sajnálom. Mert sajnálják, hogy nem az elsők lehettek egymásnak, és fáj nekik, noha nyilván nem vádolják magukat, és tudják, valamiért így alakult az életük.
Tényleg tökéletsen mindegy, hány volt?
ezzel úgy vagyok, hogy a MOST a lényeg :)
nagyon sok pasim volt, kedvesemnek nem igazán, de emiatt nem gondolok róla semmi negatív dolgot! sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!