Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Befejezzem vele ha nem ad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Befejezzem vele ha nem ad semmit az életemhez és már rosszul esik?

Figyelt kérdés

Amig én teszek a jövőmért karrierért családot tervezek egy rakat ügyintézés is megy 2 állásban dolgozom, gyűjtök lakásra és nagyon sokminden van a vállamon(rokon ápolás is, segitségem semmi stb)

Mindezek mellett a párom annyibol áll hogy dolgozik eszik furdik mamahotelben él, elvan, szabadnapjain fekszik, stb.

Ugy èrzem nekem lóg a belem társam nincs semmihez húzom az igát keményen küzdök, ez mellett a másik megcsak elvan, unalmas dolgokrol beszél mert amugy se céljai tervei motivációi nincsenek semmihez.

Ha nehézségekbe ütközök sem támasz segitség hanem max drukkol, hogy megoldjam.

Szinte már rossz ránéznem is. Mert hiába beszélek a dolgaimrol teljesen idegen neki, hozzáfűtni nem tud semmit, semmiben nem társam partnerem.

Szakítsak ugye?

ma 08:32
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
*hozzáfűzni nem tud semmit
ma 08:35
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Hát mivel érezhetően utálod, ezért igen. Nem is értem hogy születhet meg ez a kérdés, mikor ilyen megvetés és harag van benned iránta.
ma 08:37
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem utálom. A bajom az mintha magamra lennék hagyva hiába van párom.
ma 08:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Másnak ez nem szakítóok akkor. Értem.
ma 08:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
De, szakítóok. Nem közösek a céljaitok. Vagyis a te céljaid, mert neki nincsenek. Ő elheverészik a kényelemben.
ma 08:51
 6/11 anonim ***** válasza:

Ezt mibol sikerult erteni?

Azert nem erti a valaszolo, miert szuletett meg a kerdes, mert teljesen EGYERTELMU, hogy ez szakitook.

ma 08:52
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp

Ez már csak rosszabb lenne

ma 10:18
 8/11 anonim ***** válasza:

Exem ugyanez volt.

Nagyon megérte szakítanom vele. Ha már most a kezdeteknél ilyen mi lesz később??

ma 11:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Ez az én exem?

Mindenhez volt egy kioktató "bölcs" hozzászólása, de ő semmit nem tett.

És a mama-Papa hotelből osztogatta a jó tanácsait. 52 évesen!

Én meg albérletben kuporgattam, nyomorogtam, és őt vártam heti kétszer vacsorára.

Főzési tanácsokat is adott, úgy, hogy életében nem főzött egyszer sem.

Kritizálta hogy milyen kicsi a lakás, nagyon rosszul esett. A gyerekszobájából....

ma 11:11
 10/11 anonim ***** válasza:
És minden az én vállamon volt, ő meg egy sz@rul kereső diplomásként csak tanácsokat osztogatott. Semmiben nem vett részt, csak abban ami neki jó volt:evés, szex.
ma 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!