Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt az exem? Tudok tenni valamit, hogy befejezze?
25 éves lány vagyok, ő 32 éves férfi.
Idén januárban bő 3 év után ért véget a kapcsolatunk, mert megismert az interneten egy csajt, aki miatt érzett magában elég erőt és elhagyott. Könyörögtem, kérleltem egy ideig, de mivel esélytelennek láttam, hohy bármi úgy alakuljon, mint amire vágyok (bár nem jött össze a lánnyal), ezért tovább léptem.
Megismertem egy lányt, találkoztunk és már 5 hónapja együttvagyunk.
Beszéltem róla az exemnek, mivel "baráti" viszonyban maradtunk.
Most pedig nekiállt áskálódni. Tegnap este ráírt a barátnőmre, hogy neki mennyi mindene van ebben a lakásban és hogy neki köszönhetjük, hogy van hol laknunk.
Ezt a lakást én találtam. Ideköltözött az exem hozzám, vett pár dolgot (másik mosógépet pl), de tudja, hogy bármikor elvihetné. Azt hitte, hogy ez majd köztem és a barátnőm között balhét szít.
Meg hogy én annak idején őt, most pedig a barátnőmet akarom megváltoztatni és bár nem így, de azt mondta, hogy hazug vagyok és manipulatív.
Miért csinálja ezt?
Nem tartom magam jó embernek, ebben igaza van. Szerintem önző vagyok. Viszont ha valakiből elegem van és örülök, ha kikerült az életemből...akkor azt a személyt nem keresem. Ő mégis áskálódik férfi létére, fenyegetőzik meg köpköd rám.
Miért? És mit tehetek én?
Jól értelmezem hogy lány vagy és egy lánnyal jöttél össze?
Ne hari a kérdésért. Csak a válaszom miatt kérdem. Elképzelhető hogy a férfi exednek az orrát ez zavarja hogy te egy lánnyal jöttél össze és ezért csinálja.
Tudom, hogy mit írt neki és nem is lett köztünk balhé. Nem ez a baj, de annyira elegem van már belőle. Én békénhagyom, ő mégis keres és ott próbál bántani, ahol úgy véli, hogy sikerülne neki.
Megvár a melóhelyemnél is akár, írogat nekem és a barátnőmnek is, felhív mondvacsinált indokkal, szól, hogy az apjának névnapja van, legalább egy smst írjak...
Szívesen lennék a barátja, de ez nem baráti viselkedés részéről.
Én akartam békülni, ő nem. Utána várta volna el, hogy dobjam ki a barátnőm, mert ő vissza akart jönni. Most meg pocskondiáz minket, zsarol, fenyeget és balhét akar köztünk szítani. 32 éves, felnőtt ember. Nem érten, hogy miért csinálja.
Azt mondta, hogy azért, mert nem vagyok őszinte. (Szerinte azért vagyok a barátnőmmek, hogy ne legyek egyedül)
Az elején akartam barátmaradni.
Azért is maradtam vele beszélőviszonyban, mert van itt még pár holmija. Tegnap írtam neki, hogy vigye el vagy kifizetem neki a műszakicuccait fizetéskor. Aztán kezdett rá erre a hadjáratra.
Hát én biztos nem cipelek egy gépet sem el hozzá.
Lift nélküli lakásban lakunk, ahol van mosógép, mikró, fagyasztó, ami elvileg csak az övé (kapcsolatunk alatt vásárolt dolog). Vigye, engem nem zavar, de én sem időt, sem energiát nem fektetek bele. Neki van autója, nekem nincs és azt is ajánlottam, hogy kifizetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!