Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rágja a körmét a barátnőm? Mit csináljak hogy ezt befejezze?
Figyelt kérdés
Most vettem észre ahogy többet együtt vagyunk.
Este is úgy alszik el hogy rágja a körmét.
2018. nov. 3. 12:08
1/7 anonim válasza:
Feszült. Vagy csak egy rossz szokás.
Műkörömmel le fog szokni. Azt nem rágja le. Ne ilyen 8 centis csillivilli karmokra gondolj. Az le is pattanna, ha pici maradt a sajátja. Ilyet:
2/7 anonim válasza:
Szorongás is lehet. Az meg eredhet a gyerekkorából is.
Műköröm, ha nem ódzkodik tőle, de az gyengítheti a sajátját. De van valami pocsék ízű körömlakk, olyat is használhat. Elsősorban a lelki oldalát érdemes kezelnie. Ez nem csak azért lenne jó, hogy leszokjon a körömrágásról.
3/7 anonim válasza:
Legyél mindig mellette, ne csinálj valami rosszat, hogy rossz kedve legyen! Ha evek ota egyutt vagytok, akkor szerintem van valami gond...
4/7 anonim válasza:
Én is rágtam világ életembe sajnos rossz szokás.. Műköröm megoldja ezt a gondot :)
5/7 anonim válasza:
Szerintem inkább ez legyen a rossz szokása, mint pl a cigarettázás vagy az alkohol fogyasztás... Nem gondolom, hogy ez akkora nagy gond lenne, én nem foglalkoznék vele kifejezetten, ha a párom rágná a körmét... ha jól esik neki felőlem aztán csinálja... ha akar majd leszokik róla...
6/7 anonim válasza:
Kötözd le a kezét. Vagy egyszerűen mondd meg neki, hogy amíg veled van, addig nem csinálhat ilyet, mert különben baj lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!