Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A barátom úgy ment el tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom úgy ment el tőlem 10 napja,hogy a búcsúzáskor annyit mondott,"majd beszélünk".Na!Azóta sem keresett,szerintetek? Van értelme ráírni?

Figyelt kérdés
ma 11:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Minek csináltad ezt évekig? Bocs, de itt te voltál a hülye, és akkor sem indokolt szó nélkül kilépni egy kapcsolatból. Minősíthetetlen dolog.

ma 12:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát én őszintén előbb megijednék, hogy valami baja esett, balesete volt vagy akármi, ha egyébként jó hangulatban váltunk el és nem volt semmi előzménye egy szakításnak vagy bárminek, ami indokolná a rádiócsendet. Ha viszont morcos hangulatban, sértetten távozott, és ilyen passzív-agresszív "majd beszélünk" kijelentés után becsapja az ajtót, akkor igen, rákérdeznék, hogy amúgy most mi a helyzet, ő még akar-e velem kezdeni bármit is, vagy akkor tekintsük ezt az egészet befejezettnek? Ha nincs valami nyomós indoka (lásd: baleset), én sem tűrném el, hogy ennyi ideig ne keressen valaki, aki a páromnak nevezi magát. Sőt, még bőven 10 nap előtt rákérdeztem volna, hogy mégis mi baja.
ma 13:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Nyilván ők nélkül 😀ugye?Te meg annyira szereted ,hogy fel se hivtad annyi ideje....
ma 15:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Csak 10 nap múlva tűnt fel?

🤣

Erőltetett kamu kérdés az összes, amiben szerepel a "szerintetek" vagy a "ti mit gondoltok", vagy a "ti mit tennétek"...

ma 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!