Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom úgy ment el tőlem 10 napja,hogy a búcsúzáskor annyit mondott,"majd beszélünk".Na!Azóta sem keresett,szerintetek? Van értelme ráírni?
Figyelt kérdés
ma 11:28
1/12 anonim válasza:
Nincs, ha akar jelentkezik, bár én otthagynámha ha 10 napja se kép, se hang.
3/12 anonim válasza:
Ezzel vége.
A "majd" azt jelenti, hogy "most úgy gondolom, hogy soha".
4/12 anonim válasza:
Ez még szexkapcsolatban is gáz, komoly kapcsolatban meg instant szakítóok
5/12 anonim válasza:
Magamat ismerve úgy sem hagynám szó nélkül. Plusz ezek szerint te sem kerested mióta elváltatok? Mert ez így gáz mind a kettőtök részéről. Lehet hogy egymásra vártatok de ha ez így is van akkor meg simán csak idióták vagytok...
7/12 anonim válasza:
Hogy lehet valaki akkora patkány, hogy egy szó nélkül zár le egy kapcsolatot.
8/12 anonim válasza:
Már 2 nap után kerestem volna, hogy ő így szakított?
9/12 anonim válasza:
"Hogy lehet valaki akkora patkány, hogy egy szó nélkül zár le egy kapcsolatot."
Gondolom volt némi előzmény is....
"zártam" már le én is így kapcsolatot, T. barátnő szó nélkül lelépett külföldre, majd amikor hazajött, keresett, hogy szórakoztassam, meg kísérgessem ideoda. Mindez ment x évig.
Azért a patkányozáshoz kicsit informálódni kéne....
10/12 anonim válasza:
Párkapcsolatba ez nem fér bele, szerintem még egy nap se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!