Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Természetes, hogy meggyűlöltem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Természetes, hogy meggyűlöltem az exemet, és látni sem bírom?

Figyelt kérdés

Eleinte nagyon ki voltam borulva, mikor elhagyott. De aztán lassan eszembe jutott, hogy tulajdonképpen nem elhagyott, hanem cserben hagyott, mikor tudta, hogy szükségem lenne rá. Az ígéretét nem tartotta be.

Úgy érzem, hogy meggyűlöltem, nem akarom látni. Nem akarom hallani a hangját, nem akarok vele találkozni, és ha megszólítana az utcán, átmennék a másik oldalra. Ha pedig hozzám érne, akkor elszaladnék, mert az érintését sem bírnám elviselni.

Férfi vagyok.

nov. 17. 13:27
 1/9 A kérdező kommentje:

Letiltottam mindenhonnan.

Kerülöm azokat a helyeket, ahol találkozhatok vele. Tehát pl. az egyetem környékére nem mennék, stb.

nov. 17. 13:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Még bizonyos koncertekre sem megyek el, mert tudom, hogy ott van.
nov. 17. 13:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ebben semmi extra.
nov. 17. 13:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Te is éreztél ilyet?
nov. 17. 13:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ráadásul 25 év után.
nov. 17. 13:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez van. A szerelemből, szeretetből, csodálásból és idealizálásból idővel nagyon könnyen lehet megvetés, undor, gyűlölet is. Főleg ha mindkét fél aktívan tesz érte, és sorra használják ki, veritek át, árulják el egymást.

Mondhatni teljesen normális. De igazán jól csak akkor leszel, amikor már semleges lesz, és legyintesz rá.

nov. 17. 14:26
 7/9 anonim ***** válasza:
72%

Ez a gyászfolyamat normális része.

Nyugi, ilyenből még simán el is veheted felségül. Néhány férfinél már végighallgattam az így az exem, amúgy az exem, meg a szar párkapcsolatom sztorikat. Aztán ebből volt, aki simán visszament.

nov. 17. 15:43
 8/9 anonim ***** válasza:
70%
Persze, hogy normális. Szerintem ez a természetes. Mondjuk itt gyakorin ha nem vagy legjobb barátságban az exeddel és nem gondolsz arra is pozitívan vissza, hogy megcsalt, akkor egy utolsó szar vagy. De ennek ne dőlj be :D Ha valakit szeretsz, akkor fáj, ha kidobott és nem akarsz neki jót, azt akarod, hogy legalább csak 5 percig szenvedjen annyira, mint te, hogy ő is átélje. Majd ha tovább lépsz, akkor már nem fogod utálni, semleges lesz számodra, de amíg gyászolsz, ez teljesen normális érzés.
nov. 17. 19:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Velem is ez van. Egy ideig vártam, hogy majd újra megtaláljuk egymást. Aztán már a szakítást követően csinált/mondott olyan dolgokat, hogy színtiszta gyűlöletté fordult át a dolog. Tudom, hogy akkor lépek majd át rajta, ha közömbössé válik, de úgy érzem, hogy olyan mély harag van bennem, hogy soha nem lesz emiatt közömbös, és már nem is haragszom magamra emiatt. Éldd meg az érzéseidet, azzal nincs semmi baj!
nov. 18. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!