Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetett így meggyűlöln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetett így meggyűlölni a volt párom ?

Figyelt kérdés

Soha nem gondoltam volna,hogy ő lesz az a személy,akitől a legjobban fogok írtózni egész életemben. Egyszerűen hányinger tölt el,ha rá gondolok,mert a végére ahogy megismertem egy nagy képű,önző,szar lett. Annyira gyűlölöm,hogy az valami borzasztó. Emiatt magamra is haragszom,hogy hogyan tudtam vele lenni. Soha nem szeretném már látni,nevét se hallani.

Az eddigi exeim nem okoztak bennem még ilyen nagy gyűlöletet.

Nem vagyok haragtartó,igyekszem mindenkivel jóban lenni,de vele soha nem lennék,már mégcsak baráti jó viszonyban sem.

Mindennap egyre nagyobb bennem ez az érzés,már magamra sem ismerek.

Felforr a vérem,hideg kiráz miatta.

Ti is voltatok már így?

Elmúlik ez a érzés idővel ?

2024. jún. 16. 06:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy miért.

Mert a szerelem ellentéte nem a gyűlölet, hanem a közöny.

Én 7 évig voltam együtt egy férfival aki megalázott, megcsalt, néha meg is ütött. Miután szakítottunk másfél év után ismertem meg mást, így kiszerettem belőle.

És igen én is megutáltam, mert akkor realizálódott, hogy hogyan tudta ezt mind megtenni velem amíg együtt voltunk. De nem volt annyira intenzív az érzés. Sőt ma már olyan szinten vagyunk, hogy utcán ha találkozunk megállunk beszélgetni, mert annyira elengedtem már a múltat. Tehát számomra idegen. De nem ellenség.

Akkor éreztem ellenségnek amikor még szerettem, és amiatt gyűlöltem.

Nem lehet, hogy még érzel iránta valamit?

2024. jún. 16. 07:25
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

Idővel közöny lesz.

Nekem szakítás után ilyet mondott a nő.

Azért nem tálkozhatsz a gyermekünkel, mert az új párom gyerekkel együtt fogadott el engem, és ahhoz hogy a gyerek megszokja az új apukáját a lehető legkevesebbet kell hogy veled legyen...

Bíróságra mentem pert indítottam és ma már velem él a gyerekem, a nő ellen meg távolságtartásit kértem és felügyelt kapcsolattartás.

Tehát havi 1x találkozhat a gyerekemmel 1 órát.

2024. jún. 16. 07:38
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

A gyűlöletet egy dolog táplálja tartósan - a szeretet !

A megcsalt, eldobott, kihasznált illetve a reménytelen szeretet. Csak azt tudjuk forrón gyűlölni,akit forrón szerettünk,vagy még szeretünk !

Sokszor olvastam,hallottam ezt és saját életemben is volt így.

A másik félnek a közöny fáj mindig,az átnézés,semmibe vevés. A gyűlölet az ő egóját fényezi, neked pedig a lelkedet marja.

2024. jún. 16. 07:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is gyűlölöm. Nekem is utólag realizálodtak amiket kapcsolatban tett mondott, amikkel bántott,a csenddel verései, ölelés puszik az nála félévente ha vannak, ha szakítani akarok, csak akkor, más nőkkel kedves előttem mögöttem, velem direkt soha, hogy szenvedjek, beteges féltékeny kapuzárásos aljadék volt, lek-tt, miközben ő nőzött társkerezett mögöttem, de mint ember is egy aljadék másokkal, az összes exével is az volt, mindenkinek azt várja mikor megy tönkre vagy lesz baja, embereket is utál, introvertált is, állandóan kritizál levéleményez mindenkit, közben mindenkit kihasznál, nem is csak mint férfit hanem mint embert is utáltam gyűlöltem meg. Úgy akart kibékülni is, hogy a hátam mögött körbe mindenkinek lejárat. Azóta meg nyíltan rosszat akar nekem csak.

És ezek után hogy én szerelmesen hüen reménykedve ostobán voltam vele, még ő hord le engem, k-z le, rosszhírem terjeszti mikozben én a kapcsolatban szivvel lélekkel hűséggel voltam, engem akar kirugatni nekem ártani, szüleim is beetette hogy ő a rendes gentleman én vagyok a sz.r, mivel az ő pártját fogják és engedték a zaklatást is igy még veluk is tönkretette a kapcsolatom, és mai napig zaklat, mindenkinek rágalmaz, áskálódik ellenem, miközben pont neki kéne csendben maradnia.

És azzal is hogy megutáltatja meggyűlölteti magát is csak engem mérgez, ha nem is vagyok vele annak is örül, ha ártani tud, ez az öröme.

Nálam nincsenek kérdések, hogy miért gyűlölöm. Mert egy féreg. És a gyk-n is még őt védik, mikor a halálát kívánom, hogy megszűnjön es ne zaklasson. Meg olyanokat állít hogy de a lelkünj egy úgyis, hát isten mentsen attól is.

Mai napig be akar mocskolni a munkahelyemen is, mindenki elott is hogy kapcsolatom is tönkremenjen vagy ne is legyen.

De más emberek felé is van ez az állandó utálata, egy folyamatos szájhúzogatós gyűlölködő féreg.

2024. jún. 16. 07:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha lenne gyerekünk ez is arra menne hogy elvegye. De nem a gyerek felé szeretetből hanem hogy ártson a gyereknek és anyjának. Ilyenek az ilyen pszichok. es ha van ugyved minden ismerőse barmit meg is tehetnek ezek.
2024. jún. 16. 07:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy nő, aki szakított velem és kb. 1 évig hiányzott, qrva sokat szenvedtem miatta. Először dühös voltam, amiért én szenvedek, ő pedig minden szívfájdalom nélkül baßik össze-vissza minden héten más faszival, de aztán rájöttem, hogy áldanom kéne az eget, hogy megszabadultam ettől az ingyen prostitól.
2024. jún. 16. 08:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha szereted akkor ezt érzed. Én is kidobtam egy ilyen retek nőt, bár finoman, pedig nem azt érdemelte volna. De az a megkönnyebülés...

Jó lenne felfognod hogy az exed, közöd nincs hozzá! Érzelmeket meg mások iránt táplálj. Nekem eszembe sem jut az a tetű nő, pedig hogy bemanipulált milyen jó apuka leszek az oldalán😃

2024. jún. 16. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!