Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy ilyen bunkó állatot meggyűlölni?
Figyelt kérdés
Lehet kicsit erős a kifejezés, de most hirtelen ez találom rá a legmegfelelőbb jelzőnek. Kb. másfél hónapja húzza az agyam vagy nem tudom mit csinál, képtelen vagyok rajt kiigazodni és ez egyre jobban idegesít. Néha folyamatosan "udvarol" (simogat, ölelget, kedvesvelem, állandóan a közelemben van stb.), ennél több (pl csók) nem volt. Aztán másik pillanatban meg mint akit kicseréltek átnéz rajtam szinte, totál közömbös, vagy épp tapló lekezelő módon szól hozzám. Ez már lassan undorító számomra, hogy lehet egy pasi (aki egy érett, felnőtt pasi) ilyen ostoba. Azt se tudja az ember ilyenkor mire gondoljon, meg hogy ő mire gondol. Valaki találkozott már ilyen esettel?2016. jún. 14. 18:56
2/8 anonim válasza:
#1 Na, úgy látom nem csak én nem tudom hogy most akkor mi a phasz van... :)
3/8 A kérdező kommentje:
Nem gyűlölöm, igaz lehet a kérdésből kicsit ez jön le, inkább ideges vagyok most, de nem gyűlölöm, de valahogy meg kellene utálnom, de ez nem olyan egyszerű pont emiatt az egyszer ilyen-egyszer olyan viselkedés miatt.
2016. jún. 14. 19:29
6/8 anonim válasza:
Nem meggyűlölni kell, hanem önmagad szeretni annyira, hogy ne kerülj számodra kellemetlen érzéseket okozó kapcsolatba. Tök mindegy, hogy ő mire gondol, a TE érzéseid számítanak, és ha valaki rossz érzéseket vált ki belőled, akkor szakítsd meg vele a kapcsolatot. Tudatosítsd, hogy te nem ezt érdemled!
7/8 anonim válasza:
Hááát, sajnos nem úgy hangzik, mintha komolyan venne. Gondolom amikor unatkozik és olyanja van, akkor megkeres, de ha neki személy szerint nincs igénye rád, akkor hanyagol. Lehet, hogy a ragaszkodásod olyankor idegesíti is és azért bunkó. Elég önző hozzáállás, szóval szerintem jobban jársz, ha elkerülöd. Esetleg még szembesítsd a dologgal, kérdezz rá miért csinálja ezt, talán mond valami értelmeset...
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, egyre inkább azt hiszem én is, hogy ez az egész csak szórakozás. Viszont ragaszkodó egyáltalán nem vagyok, szóval az biztos nem idegesíti.
2016. jún. 14. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!