Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt anyósom írt egy üzenetet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt anyósom írt egy üzenetet,hogy az élettársa valamit félre értelmezett,és hívjam már fel és beszéljem meg vele ezt,mert korlátozta őt/letiltotta Ez nem ciki nagyon ez?

Figyelt kérdés

Azt tudni kell a lányával pár éve nem vagyunk már együtt,ugyan jó száj ízzel mentünk szét,keres/segít néha ha olyan van meg ez fordítva is igaz.

Én próbáltam vissza írni a volt anyósnak finoman,hogy hát igazából nem szeretnék belefolyni ebbe,meg mi közöm is lenne. Addig addig nyaggatott meg tettem. Beszéltem a párjával,úgyahogy talán megértette,mondtam neki ne haragudjon nem én akartam ezt megkért az élettársa.

Nem haragudott ő is elmondta a teljes sztorit,mondom ok elhiszem,ezt nektek kell megbeszélni. Gondoltam itt ennek akkor vége is. Aztán kérdezgetett felőlem mivan velem stb,majd kitért a lányára is,konkrétan hát"szidalmazta" az új párját neki akivel nem is rég jött össze,meg hogy ő mindig mondogatja hogy én milyen rendes voltam mindig,de megérti részben a lánya oldaláról,hogy a 11 év kor

külömbség zavarta,főleg fiatalon,de kitudja mit hoz az élet még. Örültem is ennek,meg furcsa is egyben.

nov. 2. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a ciki, hogy az exeden gondolkodsz...
nov. 2. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:
A ciki az h te ezen gondolkodsz...
nov. 2. 19:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem a gondolkkdás miatt akartam ezt 😃. De elfogadom ezt a nézetet is :)
nov. 2. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Az idősebb hagyta a fiatalat menni? Mert belátta, hogy nincs értelme visszafogni
nov. 3. 04:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért beszélgetsz egyáltalán az exanyósoddal? Most jobb?
nov. 3. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!