Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Felnőttként ciki telefonon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőttként ciki telefonon szakítani?

Figyelt kérdés

Az a probléma, hogy 3,5 hónapja vagyunk együtt, ebből kb 1,5 hónapja legalább csak vergődünk együtt. Nagyon hullámvölgy az egész. Igazából sok minden különbözik és idő közben még több ellentét jött ki köztünk. Megérett a szakítás gondolata bennem, pedig nagyon próbálkoztam és adtam esélyt a dolognak hogy javuljon (neki is elmondtam feketén fehér mi nem oké, megbeszéltük, bár nem ígérte hogy változni fog ez tény, de elfogadta).

Egymástól kb 100 km-re lakunk és mivel egész hétvégén is dolgozom nem fogunk tudni találkozni, talán csak jövő hét közepén, max hétvégén. De én addig nem tudom nap mint nap Messengeren vagy az esti hívásnál eljátszani hogy a barátnője vagyok és minden okés.

Mind a ketten 30 felett vagyunk, tehát nem a tini kategória.

Szerintetek ha beszélünk ma, akkor gáz előhozakodni a kételyeimmel és felajánlani hogy esetleg inkább ne is találkozzunk többet?

2022. júl. 8. 19:22
 1/3 anonim ***** válasza:
85%
Nem hiszem, hogy gáz lenne. Ha nem akarod már tovább húzni akkor felesleges megvárni a személyes találkozót. Ez inkább akkor szokott gáz lenni mikor valakik egy városban laknak és úgy szakítanak messengeren vagy sms ben.
2022. júl. 8. 19:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A távolság is időhiány talán megmagyarázhatja, de egyébként tisztességesebb személyesen megmondani.
2022. júl. 8. 20:48
 3/3 anonim ***** válasza:
81%
Én becsapva érezném magam. Pláne 30 felett:
2022. júl. 8. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!