Ciki felnőttként kísérővel járni fogorvoshoz?
Figyelt kérdés
Nem magától a kezeléstől félek, mert szerencsére találtam egy jó fogorvost, aki ügyesen dolgozik. Viszont korábban volt pár rossz élményem is (bunkón és lekezelően bántak velem, durván nyúlt hozzám, nagyon fájt) és azóta is van bennem egy rossz érzés, ha fogorvoshoz kell mennem. Ha már bent vagyok semmi gond, de előtte nagyon izgulok, remegnek a végtagjaim stb., és megnyugtató, hogy ott van velem valaki (általában apukám vagy anyukám szokott elkísérni).2022. márc. 22. 14:49
1/8 Ypszilon1980 válasza:
Ha beengedik veled a váróba, akkor nem gáz szerintem,de azért meg kellene tanulni ezeket egyedül is megoldani.
2/8 anonim válasza:
Velem mindig jön a férjem, beengedik a kezelőbe és végig fogja a kezem.
És akkor mi van?
Csak azzal foglalkozz, hogy neked jó legyen, ne érdekeljen mit gondol a sok ítélkező ember.
3/8 anonim válasza:
Azzal semmi gond, hogy ott ül veled a váróteremben, de ha be is megy veled a kezelőhelyiségbe, az iszonyatos gáz. Értem, hogy 2-es esetében egy maszek orvos úgy van vele, hogy minden dilijét kiszolgálja a pácienseknek, mert belőlük él, de akinek egy csöpp önbecsülése is van, az nem tesz ilyet.
4/8 anonim válasza:
Múltkor erre gondoltam, hogy velem is eljöhetne már valaki mert jó érzés. Kb 10 éve egyedül járok, de akár több családtag is ott lehet. Szerintem volt már ilyen a történelemben. :) nagyon nem ciki. Oltásnál is volt valam kiserő
5/8 anonim válasza:
Velem is jön a férjem, ő szokott kocsival elvinni, és a váróban megvár. Vagy foglalunk egymás utáni időpontokat, és mindkettőnket megnézik. Nálunk ez ilyen családi program. 🙂
6/8 anonim válasza:
Fogászati asszisztens vagyok: egyáltalán nem gáz, ha kísérővel jössz és akár végig foghatja is a kezed. Az viszont már valóban gáz, ha valaki ezt másképp gondolja.
7/8 anonim válasza:
Szerintem az a ciki, ha valaki nem megy el. Ha elmegy, de viszi az anyukáját, kanáriját, kabala plüssmacskáját vagy bármit, amivel a kezelést nem zavarja, hát tegye. A lényeg, hogy jusson el az orvoshoz. Hülyeség ilyen lényegtelen dolgon kiakadni.
8/8 anonim válasza:
Mért lenne ciki? Szard le mit gondolnak az emberek rólad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!