Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek magammal? Tudnék erre valami "gyógyszert" szedni?
Figyelt kérdés
Lassan 1 hónapja szakítottunk a barátnőmmel, azóta egyszerűen képtelen vagyok a mindennapos teendőim ellátására. Nem alszom 2-3 óráknál többet hiába szedek valerianat, nem tudok tanulni a dekoncentráció miatt, és folyamatosan csak piálok, gyakorlatilag már minden nap mert csak így tudok elaludni.
Mit csináljak magammal? Egyszerűen úgy érzem hogy nincs kiút ebből. Az alvásra tudtok valami erősebb altatót, lehetőleg vény nélkülit? Bármilyen tanácsot, segítséget elfogadok.
okt. 27. 15:23
1/6 anonim válasza:
Altatot ne szedj ugy, hogy rendszeresen iszol.
Esetleg szedd ossze magad, gyaszold meg normalisan a kapcsolatot vagy kerj segitseget pszichologustol.
A mindennapi alkoholfogyasztas fuggoseg.
2/6 anonim válasza:
Mondjuk dugja meg pár nőt kezdésnek, az majd észhez térít.
3/6 anonim válasza:
Foglald le magad szellemi tevékenységekkel, hogy ne legyen rá időd gondolni. Nekem ez vált be. Másfél év telt el azóta. Sokkal jobban vagyok.
4/6 anonim válasza:
Pszichológus segítene ha vevő vagy a túllépésre.
5/6 anonim válasza:
Ilyenkor jó a sport, barátok, család, stbstb...
6/6 anonim válasza:
A piával állj le, B-komplex, citromfű kapszula, alváshoz pedig melatonin. Nem oldják meg a problémát, de segítenek átvészelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!