Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Zavar ha az exedrol nem tudsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar ha az exedrol nem tudsz semmit mintha elnyelte volna a fold?

Figyelt kérdés
Nem az ujrakezdesre gondolok, de sokan még kovetik az exet, erdeklik h alakult a sorsa. De zavaro ha az exednek sem face sem semmije nincs es még a munkahelyetek se 1, tehat egyaltalan nem tudod mi van vele?

okt. 18. 13:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

20 igen nekem is durva hogy egy gyerekkori ismerose vagy akikkel felnott, vagy bárkije (szüleit mondjuk nem találom hol élhetnek)senki semmit nem tud.

En is itt állok ugy hogy még az is lehet hogy meghalt. Kozben meg lehet boldog család 3 vigyori gyerekkel.

okt. 18. 19:24
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

21.

Hacsak nem totál közösségimédia-ellenes, akkor itt kicsi az esélye, hogy ennek vidám háttere van. Mármint az még oké, hogy neki nincs oldala, de senki másnál se jelenik meg még a háttérben sem? Még rólam is van fent kép tesóm révén, pedig én se vagyok nagy barátja a fészbúknak.

okt. 18. 19:28
 23/28 anonim ***** válasza:

Senkinél nem jelentkezett.

Annyit tudok rola hogy 18 éves korában költöztek el a szüleivel messzire(de országon belul), onnan még felhívott egyszer aztán ugye az élet. Nyilvan nekem is volt barátom suli munka felnövés miegyebek, nyilván neki is, szoval az ugy még "normalis" is hogy elválás után nincs kapcsolat exek közt meg minden, megszakadnak a tinikori kapcsolatok stb, de azt nem gondoltam volna hogy ilyen szinten, hogy örökre is eltűnik akkor. Innen senkinél nem jelentkezett, senkivel nem tartott kapcsolatot se, szoval kb olyan mintha a tinikorbol se osztárssal se senkivel nem vennéd fel soha többé a kapcsolatot se mikor elköltözik vki és 10-20-80 év mulva se.

okt. 18. 19:36
 24/28 anonim ***** válasza:

De nemcsak 1 ilyen szerelmem van, hanem mondjuk egy általános iskolás volt osztálytársam is detto ugyanez.

Az egesz osztály nem tud ma róla semmit. Se facen sincs se sehol. Teljesen felszívódott.

okt. 18. 19:40
 25/28 anonim ***** válasza:
45%
Lehet, hogy én vagyok a földönkívüli, de (hacsak nem történ semmilyen bántalmazás,megcsalás stb., szóval békében váltatok szét) nem tudom elképzelni, hogy egyáltalán ne érdekeljen az az ember, akit egyszer mindennél jobban szerettem és az életem része volt. Szerintem pont az a "beteg" dolog, hogy egy ilyen embert teljes mértékben ki tudsz zárni az életedből.
okt. 18. 22:30
 26/28 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy börtönben van.
okt. 18. 22:32
 27/28 anonim ***** válasza:

Nyilvan mindenki börtönbe kerul csak azert tűnhet el vki örökre.

Vmi borsodi világképed lehet.

okt. 19. 06:52
 28/28 anonim ***** válasza:
Friss szakításnál nem zavart. Mivel szakítottunk, addigra már pont elegem volt belőle, nem még nézegessem. Így pár év után néha ránézek Facen, hátha megoszt valamit (ritkán szokott). De ha nem, az sem baj, csak kicsit érdekel mi lett belőle.
okt. 19. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!